Vandflyveren sigter på vækst

Luftkaptajn og direktør Nordic Seaplanes, Lasse Rungholm, sætter igen kurser mod himlen over Aarhus fra 20. februar. Pressebillede

Vandflyveren sigter på vækst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks mest præcise flyselskab starter 2018 sæsonen op fra Aarhus 20. februar.

Aarhus: Efter en kort vinterpause, hvor vandflyet har været til det årlige store serviceeftersyn i Schweiz, begynder Nordic Seaplanes sæsonen igen 20. februar.

- Vi glæder os lige så meget, som vores trofaste kunder gør, til sæsonstart, siger kaptajn og direktør Lasse Rungholm.

Flyet er netop hjemkommet fra Zimex i Schweiz. Her er vandflyet blevet skilt ad og gennemgået fra a til z, så det er klart til sæsonstart.

Nordic Seaplanes blev Danmarks mest præcise flyselskab i 2017. 99,2 procent af selskabets afgange afgik til tiden eller endda før, og selskabet flyttede over 12.500 passagerer fordelt på 1.660 afgange.

Flyv til Folkemødet

Succesen kommer ikke bag på Lasse Rungholm.

- Vi har fra dag 1 vidst, at hvis vi skulle få succes med vandflyruten mellem Aarhus og København, så skulle vi have fokus på præcision, sikkerhed og convenience. Erhvervslivet har taget utroligt godt imod ruten, og vi kan allerede nu se, at der på mange af vores populære afgange ofte er udsolgt. Så derfor skal vi have et fly mere, siger Lasse Rungholm.

I januar i fjor søgte Nordic Seaplanes de første tilladelser, og de fleste af myndighedsgodkendelser er på plads. Dog mangler der stadig en miljøgodkendelse fra København.

Vejen til vækst i 2018 ligger i luften. Selskabet har allerede vedtaget at flyve de meget populære sightseeing-ture over København og Aarhus, men også over andre danske byer. Desuden er der oprettet ruter både fra Aarhus og København til Folkemødet på Bornholm torsdag, fredag og lørdag i uge 24.

Vandflyveren sigter på vækst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce