Vild vækst i ventil-koncern: AVK-regnskab med flere rekorder

AVK forudser, at markedets generelle vækst vil fortsætte.I Afrika, Asien og Sydamerika er der et enormt behov for at sikre rent vand til borgerne og for at reducere det voldsomme vandspild, der er i mange af disse lande. Pressebillede

Vild vækst i ventil-koncern: AVK-regnskab med flere rekorder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indtjeningen er fulgt med væksten - resultat af primær drift er vokset fra 212,7 mio.kr. til 364,4 mio. kr.

Skovby: Med en omsætning på rekordhøje 4.766 mio. kr. og en vækst på 26 pct. stormer AVK-koncernen i Skovby ved Galten frem og overgår langt de forventninger, der blev meldt ud ved regnskabsårets begyndelse.

Indtjeningen er fulgt med væksten, og resultatet af primær drift er vokset fra 212,7 mio. kr. til 364,4 mio. kr. - det bedste resultat nogensinde i koncernens historie.

- Vores mål var at nå en omsætning på minimum fire milliarder kr. og en indtjening, der fulgte med. Så vi er naturligvis tilfredse med resultatet, fastslår Niels Aage Kjær, der står i spidsen for den familieejede koncern.

Den markante vækst og den rekordhøje indtjening skyldes en lang række faktorer.

- Vi har generelt set en positiv udvikling i AVK markeder, men vi har samtidigt styrket vores position både på de mere modne markeder i Europa, USA og Australien og på emerging markets i Afrika og Asien, bl.a. gennem et bredere produktprogram og ved at sikre lokal tilstedeværelse gennem opkøb og etablering af selskaber. Samtidig fokuserer vi altid langsigtet gennem en konstant produktudvikling og markedsudvikling. Alt i alt placerer det AVK i en meget gunstig position og godt gearet til globalt at udnytte en vækst i markedet, fastslår han.

- I Afrika, Asien og Sydamerika er der et enormt behov for at sikre rent vand til borgerne og for at reducere det voldsomme vandspild, der er i mange af disse lande. Med befolkningstilvæksten og en øget velstand stiger behovet markant og kravet om rent vand vil forstærkes, men også på de modne markeder er der stort potentiale i at nedbringe et alt for stort vandspild, konstaterer Niels Aage Kjær.

EXP

Vild vækst i ventil-koncern: AVK-regnskab med flere rekorder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce