- Der er mere orden nu

Helle Jakobsen, plan- og byggechef i Favrskov Kommune. Foto: Jens Thaysen

- Der er mere orden nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvorfor blev alle virksomheder på Tolsagervej, som støder ud til Landevejen, påbudt at etablere afskærmende beplantning ud mod Landevejen tilbage i 2009?

- Når vi i sin tid pålagde virksomhederne på Tolsagervej at etablere beplantning langs vejen, var det for at sikre et ensartet og velordnet udtryk i lokalplanområdet.  

Hvorfor er det i orden, at Intercargo nu fjerner sin beplantning rundt om Tolsagervej 1?

- Der var før tale om et skæmmende oplag af maskiner på en høj vold i sin tid. Sidenhen er anvendelsen skiftet, sådan at arealet nu er bebygget og reguleret, og vi taler efter vores vurdering ikke længere om skæmmende oplag. Derfor modsætter vi os ikke, at beplantningen fjernes.

Kan I forstå, at det i klagerens øjne virker besynderligt, at kommunen vurderer, at området, som nu består af en asfalteret parkeringsplads, lastvogne og på sigt også et lastvognsværksted, virker mindre skæmmende, end da det i 2009 var en græsmærk med uindregistrerede erhvervskøretøjer?

- Det ved jeg ikke, om jeg kan forstå. Men det har i hvert fald ikke været befæstet. Det har jo været brugt til erhvervsformål, og man kan jo henstille forskellige ting på den, så jeg ved ikke, om det er relevant, om vi kan forstå, at han synes bedre om det ene eller andet.

Det handler ikke om, hvad borgeren synes om. Han kan bare ikke forstå, man ved kommunen mener, at grunden er mindre grim nu end førhen.

- Nej, men det er mere reguleret og ordnet og befæstet og sikret på alle måder, så det er derfor.

- Der er mere orden nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce