Bydel med 500 boliger skal hedde Ginneruplund

Det er gården her - Ginneruplund - der kommer til at lægge navn til den nye bydel i det sydlige Hadsten. Arkivfoto: Jørgen Bollerup Hansen

Bydel med 500 boliger skal hedde Ginneruplund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalplan. Kommunen har »barberet« en etage af højhus-agtigt byggeri til glæde for beboere på A. Gadebergs Vej.

Ginneruplund. Det bliver navnet på første etape af et nyt stort boligområde med op mod 500 boliger og blandet erhverv i det sydlige Hadsten. Navnet kommer fra gården Ginneruplund, som kommunen købte og rev ned for at give plads til boligområdet. Man udskrev en navne-konkurrence, og herfra er der indstillet en lang række navne, bl.a. Ginneruplund, som nu præmieres. Otte veje er også navngivet, flere af dem efter borgernes forslag, bl.a. Kildevej, Flegebakken, Oldenbakken, Munkebakken, Grønnebakken og Engshøj.

Selve lokalplanen - lokalplan 328 - har været i høring, og der er kommet 17 indsigelser og bemærkninger fra foreninger, naboer til området og fra lodsejere inden for lokalplanområdet.

Nogle af de eksisterende beboere/virksomheder i området gør indsigelser, fordi de er bekymret over trafikken til og fra området. Andre er trætte af at få erstattet udsigten til marker med udsigten til parcelhuse, rækkehuse og højhuse.

Grundejerforeningen på Andreas Gadebergs Vej er utilfreds med, at lokalplanen vil tillade højhus-agtigt byggeri på tre etage op og til 10 meter i den østlige del. Dermed frygter borgere på Andreas Gadebergs Vej, at beboere i det nye »højhus« vil få indkig i de eksisterende boligers haver. Og protesten er blevet hørt.

Læs hele artiklen i Århus Stiftstidende og Randers Amtsavis i dag torsdag 15. marts.

Bydel med 500 boliger skal hedde Ginneruplund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce