Et ungt liv uden stress

Psykolog Solveig Wandall fra Stressforeningen og Cool Kids kommer til Hadsten Fri Fagskole. Pressebillede

Et ungt liv uden stress

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Psykolog Solveig Wandall fra Stressforeningen og Cool Kids kommer til Hadsten Fri Fagskole og fortæller om stress og giver konkrete værktøjer til at undgå stress.

Hadsten: Hvis man som ung ofte eller af og til føler sig stresset, har man noget til fælles med 47 procent af gymnasieelever ifølge en undersøgelse fra Center for Ungdomsstudier. Flere og flere unge udtrykker nemlig at være stresset i dag.

- Stress er efterhånden et alment problem, som vi ofte oplever, at de unge er tynget af, når de starter her på skolen. lyder det fra forstander for Hadsten Fri Fagskole Inge-Dorte Wandall, som fortsætter:

På skolen arbejder vi meget med at give vores elever et stærkt fundament at stå på, så de er mere robuste, når vi sender dem videre i job og uddannelse.

I forbindelse med skolens åbent hus lørdag 19. januar vil psykolog Solveig Wandall fortælle, hvad stress er, og hvorfor unge føler sig pressede på flere måder end tidligere generationer. Hun belyser udfordringer ved vores tids stigende medieforbrug, præstationer, perfektheds-kultur og problemet med altid at være "på". Derudover får du konkrete værktøjer og øvelser, som du kan drage direkte ind i din hverdag, til hvordan du kan undgå stress.

Foredraget kan opleves kl. 15 19. januar i forbindelse med åbent hus på Hadsten Fri Fagskole, hvor der også har mulighed for at smage tapas og kage, prøve det kreative værksted, og se og høre mere om skolen og de 4 erhvervslinjer.

Et ungt liv uden stress

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce