Festlige dage på genbrugsplads


Festlige dage på genbrugsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klimauge med både information og føde.

Favrskov: Når Favrskov Kommune og Danmarks Naturfredningsforening holder klimauger i uge 11 og 12, kan man bl.a. høre nærmere om genbrug og få lidt til ganen. Favrskov Forsyning byder både på en gratis grillpølse og en god snak om genbrug og sortering på genbrugspladsen 20.-22. marts.

I det hele taget vil der være mulighed for at deltage i forskellige arrangementer og aktiviteter med klimaet som omdrejningspunkt.

- Vi vil selvfølgelig gerne bakke op om klimaugerne, hvor affaldssortering og genbrug er meget relevante emner. Og vi vil altid gerne i dialog med vores kunder, så vi kan blive klogere på deres udfordringer med affald. Derfor står vi klar på genbrugspladserne med gode råd til affaldssortering, siger Lone Bejder, udviklingschef i Favrskov Forsyning, i en pressemeddelelse.

Der vil ligeledes være mulighed for at komme med på en lærerig rundvisning på genbrugspladsen, hvor man kan få svar på sine sorteringsspørgsmål, blive klogere på, hvad der sker med affaldet, når det forlader genbrugspladsen, samt få et godt indblik i, hvordan en genbrugsplads fungerer.

På genbrugspladserne i Hadsten, Hammel og Hinnerup er der en container til genbrugsting. Her kan brugerne på pladsen aflevere ting, som de ikke selv har brug for mere, men som stadig kan bruges af andre. "Genbrugsguldet" bliver hentet af frivillige organisationer og sportsforeninger, der sælger tingene videre til fordel for gode formål.

Ved klimaugerne vil nogle af disse foreninger have stande med ting til salg.

/EXP

Festlige dage på genbrugsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce