Fiber på vej til Laurbjerg

Troels Kjær Jespersen har kæmpet for at få fiber til Laurbjerg i flere år. Pressebillede

Fiber på vej til Laurbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Hvis vi fremadrettet skal kunne tiltrække nye børnefamilier til byen, så er en opdatering af den digitale infrastruktur altså nødvendig, siger Troels Kjær Jespersen, der er IT-systemadministrator.

Laurbjerg: I disse uger kører Eniig fiberkampagne i Laurbjerg. Kampagnen er kommet godt fra start, og interesserede kan fortsat nå at bestille, lyder det i en pressemeddelelse udsendt af Eniig.

Én af de Laurbjerg-borgere, der allerede har bestilt fiber, er den 51-årige Troels Kjær Jespersen, der har kæmpet for at få fiber til Laurbjerg i flere år.

- Jeg har i en årrække ikke været tilfreds med den internethastighed, man kan få her i Laurbjerg. Den højeste hastighed, man kan købe, er omkring de 15-20 Mbit, og det er simpelthen ikke nok, hvis vi alle tre bruger internettet på samme tid herhjemme. Når der både bliver streamet og spillet online, ja så kommer forbindelsen godt nok til kort. Og der må vi jo se i øjnene, at hvis vi også fremadrettet skal kunne tiltrække nye børnefamilier til byen, så er en opdatering af den digitale infrastruktur altså nødvendig, fortæller Troels Kjær Jespersen, der til daglig arbejder som IT-systemadministrator i Silkeborg.

- Tilbuddet om fiber er jo lige nu, så man kan vist godt sige, at det er en enestående mulighed for at få fremtidssikret vores internet. Derfor vil jeg også opfordre mine medborgere til at få bestilt så hurtigt som muligt, mens muligheden er der, lyder det fra 51-årige Troels Kjær Jespersen.

Ejendomsmægler Sven R. Lauridsen fra Nybolig Randers, siger:

- Boligkøbere stiller oftere og oftere spørgsmål om tilslutningen til internettet. Det har en særdeles stor betydning, fordi køberne ofte stiller krav til hurtigt og stabilt internet.

Fiber på vej til Laurbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce