Frivillighedstræf med tæt program

Frivilligtræffet bliver afholdt forskellige steder i kommunen fra år til år. Sidste år blev det afholdt i Hinnerup. Foto: Favrskov Kommune

Frivillighedstræf med tæt program

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag den 26. oktober danner Østervangshallen i Hadsten ramme om det fjerde FrivilligTræf i Favrskov Kommune. Programmet byder på toppræstationer, pandekager og underholdning.

Hadsten: Årets FrivilligTræf i Østervangshallen i Hadsten afvikles af Favrskov Kommune for fjerde gang, og henvender sig til alle frivillige i kommunen. Det er, skriver kommunen i en pressemeddelelse, en anerkendelse og påskønnelse af alle frivillige. Arrangementet er gratis at deltage i, og alle foreninger kan fra hver deres stand i løbet af aftenen bidrage med både oplysende og fornøjelige indslag. De tre foreninger, der vinder flest stemmer får fra stævnet med henholdsvis 3000, 2000 og 1000 kroner. 

FrivilligTræf 2017 får desuden besøg af ligahåndboldtræner Peter Bredsdorff-Larsen, der kombinerer konkrete erfaringer fra forenings- og erhvervslivet med det bedste fra sportens verden. Han vil fortælle om ledelse, vejen til toppræstationer samt om, hvordan man sammensætter et team med plads til både talent og forskelligheder. 

Ingen behøver at gå sultne fra FrivilligTræf 2017, idet La Crépe serverer hjemmelavede pandekager med mange forskellige slags fyld. BLANK fra Favrskov Musikskole sørger for den musikalske underholdning og talerne er lagt i hænderne på kommunaldirektør Jan Kallestrup, der vil orientere om nyt fra frivilligområdet, mens borgmester Nils Borring både byder velkommen og runder aftenen af. /exp

Frivillighedstræf med tæt program

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce