Fodboldoverblik: Citater og målscorere fra Serie 1


Fodboldoverblik: Citater og målscorere fra Serie 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få overblik over, hvordan det gik de lokale hold i serie 1.

Serie 1
Arkivfoto

Kristrup - VSK Aarhus 1-0 (1-0)

Kristrup: Mathias Møller Hansen

I en arbejdssejr fik KB tre tiltrængte point på kontoen på hjemmebane mod VSK.

Kampens eneste mål faldt efter 20 minutters spil i første halvleg. Et indkast endte ved bagerste stolpe hos Richard Berthelsen, der lagde bolden bagud til Mathias Møller Hansen, der kunne bringe KB foran med 1-0, efter at bolden havde danset på selve målstregen et par gange.

- Det var en rodet kamp, hvor jeg synes, at vi ville det mere end VSK. Vi havde vel tre-fire store chancer i første halvleg, som vi burde have scoret på, siger KB-træner Lasse Mogensen.

- Banen er fortsat ikke god at spille på. Vi havde trænet en del i indkast op til kampen, og her var vi farlige gennem hele kampen. Det var en meget duelpræget kamp, hvor de havde deres største chance i anden halvleg. Her havde vores keeper Jeppe Mogensen en dobbeltredning. Ellers synes jeg, at vi var tættere på 2-0, end de var på reducering, siger Lasse Mogensen.

Torsdag klokken 18.30 kommer Helsted på besøg på Kristrup stadion.

- De har favoritværdigheden, men jeg tror, det bliver en tæt kamp. Vi får tre-fire mand retur til kampen. Vi går efter tre point, siger Lasse Mogensen.

Serie 1

Søften - Helsted 1-3 (1-1)

Helsted: Mikkel Siewers 2 og Christoffer Dichmann.

Et Helsted-mandskab uden tre stamspillere sikrede sig en flot sejr på udebane over Søften. Tre sejre på stribe placerer Helsted-mandskabet i toppen af serie 1.

Efter en halv time kom første halvlegs fem mest dramatiske minutter. Først kom værterne foran med 1-0. To minutter senere reddede Helsted-keeper Kian Poulsen et straffespark, og tre minutter senere scorede Mikkel Siewers til 1-1.

Blot tre minutter inde i anden halvleg blev det 2-1 til Helsted. Thyge Sall erobrede bolden og spillede den videre til Mikkel Siewers, der kunne fordoble sin og Helsteds målscore. 20 minutter før tid lukkede Helsted kampen med scoringen til 3-1. Mathias Klysner stod for assisten til Christoffer Dichmann.

- Det var virkelig en dejlig sejr over et hold, der nævnes som oprykningsfavoritter. Med tre stamspillere ude havde vi to nye med i truppen, som ikke har været med før. Det var en hektisk kamp mellem to hold, der havde respekt for hinanden, sagde en glad Helsted-træner Kasper Christiansen.

- Anden halvleg var en slåskamp med tre gule samt et rødt kort til Søften. De sidste 20 minutter blev derfor ikke så nervøse. Kian Poulsen stod en perfekt kamp i målet, Christoffer Dichmann spillede hele kampen for første gang siden hans skade, og Mikkel Siewers spillede flere positioner under kampen, udover at han scorede to mål, sluttede Kasper Christiansen.

Serie 1

Christiansbjerg - DB 2-0 (0-0)

Efter sidste weekends storsejr over TST blev det til nederlag for Dronningborg i udekampen mod Christiansbjerg i det nordlige Aarhus.

DB tabte på to mål, som hjemmeholdet scorede de sidste ti minutter.

- Det var en rodet kamp på et meget svært underlag. Derfor var der mange lange bolde i begge retninger, sagde DB-træner Tonni Andersen.

- De var bedst i en første halvleg, hvor vi intet skabte.

Værterne kom foran 1-0, da der manglede seks-syv minutter af kampen, og i overtiden scorede de til kampens resultat 2-0.

- De små marginaler gik bestemt ikke vores vej. Vi fik også et mål tvivlsomt annulleret for offside i anden halvleg. Vi var ikke skarpe nok på de få chancer, der var i kampen, sagde Tonni Andersen.

På lørdag venter topholdet Vivild på udebane.

- Det bliver nok også en kamp, hvor vi får rigeligt at se til, sluttede Tonni Andersen.

Serie 1

TST - Vivild 2-2 (1-0)

Vivild: Jimmi Hansen og Henrik Borup.

Vivild var tæt på alle tre point i sæsonens første udekamp. Hjemmeholdet fik dog udlignet til sidst og påførte Vivild sæsons første pointtab efter lutter sejre i de tre første runder.

Hjemmeholdet kom foran 1-0 efter fem minutters spil i forbindelse med et hjørnespark. Efter ti minutter var Vivild tæt på udligning, men bolden endte i sidenettet.

- De havde mange mand bag bolden, og vi fik ikke rigtig spillet til at hænge sammen. Vi trykkede mest på, men de var også farlige på omstillinger, sagde Vivild-træner Dennis Holdgaard.

Det blev 1-1 efter en time. Jimmi Hansen sparkede inde i feltet resolut mod mål, og via målmanden strøg bolden i mål. To minutter senere endte et dykkende langskud fra Frederik Espensen på overliggeren.

20 minutter før tid tog Henrik Borup sagen i egen hånd. Fra midten af banen drev han bolden frem, og til sidst sparkede han bolden med venstrebenet op i det lange hjørne til 2-1 til Vivild.

To minutter før tid blev det 2-2. Vivild havde efterfølgende bolden i mål til 3-2, men liniedommeren dømte frispark til målmanden, så målet blev annulleret.

- Ud fra det der skete sidst i kampen, kunne vi have vundet. Men rent nøgternt var det et fair resultat. De havde bestemt også deres chancer, sagde Dennis Holdgaard.

Lørdag klokken 13.30 spiller Vivild på hjemmebane mod Dronningborg.

Fodboldoverblik: Citater og målscorere fra Serie 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce