Fodboldoverblik: Drama på Ulvehøj og trænerafsked i KB

Arkivfoto

Fodboldoverblik: Drama på Ulvehøj og trænerafsked i KB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En kontroversiel scoring i overtiden på Ulvehøj var et af dramaerne i weekendens lokale fodboldkampe, som du får overblikket over her.

U19-ligaen

FC Nordsjælland - Randers Freja 10-0 (4-0)

Randers er historisk set løbet ind i store øretæver i ungdomskampe mod FC Nordsjælland, og det var i den grad også tilfældet i weekenden, hvor holdet blev savet over med et nederlag på 0-10.

- Der var ingenting, som fungerede. Det var dårlige beslutninger, dårlige clearinger og dårlige pasninger. Ikke engang fysisk kunne vi stemple ind, siger træner Per Sørensen.

- Vi får den værst tænkelig start og kommer bagud efter fire minutter, men vi har faktisk en chance for at udligne ved Kasper Høgh. Vi er bagud med 0-4 ved pausen, men det blev faktisk kun værre i anden halvleg. Blandt andet scorede de på en omstilling, hvor de er én mod tre, så det var i den grad op ad bakke og svært at finde lyspunkter, tilføjer Randers-træneren.

Holdet, der med nederlaget er at finde i den tunge ende af tabellen, skal først i aktion i U19-ligaen igen 18. november hjemme mod AaB. Men de skal dog optræde for Randers Freja i Danmarksserien på fredag ude mod Viborg.

Danmarksserien

Randers Freja - Viby 1-3 (0-2)

Freja: IIirjon Kalludra

Efter tre kampe i træk uden nederlag tabte Freja, da Viby kom på besøg. Gæsterne fra Aarhus gik til pause med en føring på 2-0.

- Efter vi kommer bagud 0-1, får vi lagt et godt pres på, skaber en del chancer men er ikke kyniske nok i feltet og målet til 0-2 lige inden pausen knækker os noget, siger cheftræner Søren Pedersen.

I anden halvleg scorede Viby til 3-0 inden Freja sidst i kampen fik reduceret til 1-3 ved IIirjon Kalludra, der sparkede bolden i mål fra kanten af feltet.

Efter rundens kampe ligger Freja på sidstepladsen i Danmarksserien, inden efterårssæsonen rundes af på fredag med en kamp mod Viborg på udebane.

Jyllandsserien

Vorup - Silkeborg KFUM 2-3 (0-1)

Vorup: Kim Vejrum 2

Kim Vejrum blev dobbeltmålscorer for Vorup, der alligevel tabte til topholdet Silkeborg KFUM, der vandt på et kontroversielt straffespark i overtiden.

Silkeborg KFUM, der har flere ligaspillere på holdet, førte fortjent 1-0 ved pausen.

Efter ti minutter af anden halvleg blev der jubel på Ulvehøj. Kian Christensen gik med frem i opspillet og spillede Kim Vejrum fri, der sparkede bolden sikkert i kassen.

Gæsterne kom igen foran efter godt en times spil. Otte minutter før tid lød der dog igen klapsalver på Ulvehøj. Silkeborgforsvaret hægtede Kim Vejrum inde i feltet og dommeren pegede på pletten. Kim Vejrum tog sig selv af sparket.

To minutter inde i overtiden kunne Vorup have sikret sig tre yderst vigtige point, men Christian Gjættermands skud gik forbi mål. På det efterfølgende angreb blev der i stedet dømt straffespark til gæsterne samt gult kort Vorup-keeper Jeppe Mogensen. Dermed måtte en markspiller agere keeper på sparket, der røg i mål.

- Anden halvleg er noget af det bedste fodbold, der er spillet på Ulvehøj i mange år, og Silkeborg KFUM er det bedste hold, vi har mødt, siger cheftræner Mads Iversen.

- Hændelserne i de sidste par minutter af kampen er nogle, hvor jeg nemt mister lysten og humoren over fodbolden. Desværre brænder vi en kæmpe chance og i stedet får de et tvivlsomt straffespark på det efterfølgende angreb. Men det er jo ham, der hedder dommeren, der dømmer, siger en frustreret Mads Iversen.

- Et point havde været guld værd i vores situation. Heldigvis kan vi selv sikre vores forbliven ved at vinde sæsonens sidste kamp mod Lemming.

Jyllandsserien

FC Djursland - Søften 5-2 (3-1)

FC Djursland: Emil Busk, Mauricio Held, Rasmus Brasch 2, Kristian Kaagh.

Med sejren er FC Djursland klar til foråret, hvor der skal spilles oprykningsspil til Danmarksserien.

Hjemmeholdet kom foran 1-0 efter ti minutter ved Emil Busk. Kort tid efter udlignede Søften til 1-1. Minuttet senere var FC Djursland dog igen i front på mål af Mauricio Held efter godt forarbejde af Rasmus Brasch og Christian Fløjborg. Det blev også 3-1 til hjemmeholdet inden pausen på et mål af Rasmus Brasch.

Først fem minutter før tid skete der noget igen, da gæsterne reducerede til 2-3 mens FC Djursland var en mand i undertal på grund af et gult kort. Inden slutfløjtet satte hjemmeholdet dog tingene på plads med to scoringer.

- Jeg synes, at vi var mest motiverede for at vinde, og vi går også efter at vinde den sidste kamp på udebane mod Aabyhøj for at vinde serien, siger Aroldo Strack, der stopper som cheftræner hos FC Djursland efter denne sæson. NHL

Serie 1

Kristrup - Nibe 1-2 (1-1)

Kristrup: Simon Gravesen.

Efter ti kampe uden nederlag løb Kristrup ind i et nederlag til Nibe i cheftræner Finn Jensens sidste hjemmekamp i spidsen for KB.

Kristrup kom foran efter et kvarter på et straffespark begået mod Richard Berthelsen. Simon Gravesen scorede. Gæsterne fik udlignet til 1-1 midt i halvlegen.

Med et kvarter tilbage fulgte kampens dramatiske højdepunkt. Ude ved hjørneflaget faldt en Nibe-spiller ned over en Kristrup-spiller, der fik rødt kort.

- Det havde været passende hvis Nibe-spilleren også havde fået rødt kort efter to stemplinger på vores spiller. Linievogteren står meget tæt på situationen og vi er målløse over, at han ikke også bliver udvist i den situation, siger cheftræner Finn Jensen.

- Vi møder en modstander som spiller for deres liv i serie 1, og det var tydeligt at se i kampen, siger Finn Jensen.

Han afløses i næste sæson af Lasse Mogensen, der forfremmes fra posten som træner for andetholdet.

Serie 1

Ulbjerg - Helsted 4-1 (2-1)

Helsted: Mathias Fransen

Med nederlaget på udebane mod Ulbjerg er det definitivt, at Helsted bliver i serie 1. Værterne kom foran 1-0 efter fem minutter. Det blev 2-0 efter godt en halv time. Lige inden pausen fik Helsted reduceret på straffespark. Mathias Fransen scorede på straffesparket, der blev begået mod Mikkel Siewers.

I det sidste kvarter af kampen scorede hjemmeholdet to gange til slutresultatet 4-1.

- Det er lidt den samme sang som tidligere. Vi har ikke samme skarphed som tidligere på sæsonen. Der kom vi oftest foran. Nu kommer vi bagud og skal jagte og forcere, hvilket resulterer i, at vi bliver fanget i omstillinger, siger cheftræner Kasper Christiansen.

- Vi har haft en fin sæson. Det er et godt hold med masser af unge spillere på de fleste pladser kombineret med noget rutine, så der er noget at bygge videre på, slutter Kasper Christiansen.

Serie 1

Dronningborg - Hadsund 6-2 (3-2)

Dronningborg: Kasper Mikkelsen 4, Christian Hjortshøj og Mathias Brock.

Fire mål af Kasper Mikkelsen var i høj grad med til at sikre Dronningborg storsejren over Hadsund. Sejren sikrer holdet endnu en sæson i Serie 1.

Kasper Mikkelsen bragte Dronningborg foran 1-0, 2-1 og 3-2 inden der var spillet en halv time af kampen. Ind i mellem scorede gæsterne to gange, så Dronningborg gik til pause med en føring på 3-2.

- Det var helt vildt som det blæste under kampen, men vi var hele tiden i teten og havde det mere at spille for, siger cheftræner Tonni Andersen, der endnu engang vogtede buret for Dronningborg.

I anden halvleg scorede Kasper Mikkelsen sit fjerde mål til 4-2 inden midterforsvareren Christian Hjortshøj scorede et af sine sjældne mål, da han flot drejede bolden op i nettaget inde i det lille felt til 5-2. Mathias Brock lukkede målfesten på kunstgræsbanen i Dronningborg med sit mål til tenniscifrene 6-2.

- Scoringen til 4-2 lukker kampen. Vi er tilfredse med resultatet og Hadsund mister troen på at komme tilbage. Resultatet var det vigtigste og vi fik den sejr, der sikrer os i Serie 1, slutter en tilfreds Tonni Andersen.

Fodboldoverblik: Drama på Ulvehøj og trænerafsked i KB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce