Fodboldoverblik: Kasper Høgh gik ud, men Tobias Klysner tog over

Arkivfoto.

Fodboldoverblik: Kasper Høgh gik ud, men Tobias Klysner tog over

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få indblik i resultater og målscorere samt reaktioner fra weekendens lokale kampe i Danmarksserien og ungdomsligaerne.

Nedrykningsfaren hænger fortsat over Freja)

Randers Freja kunne ikke stille noget op imod Holstebro, og derfor er de stadig kun to point fra direkte nedrykning med to kampe tilbage af sæsonen.

Allerede efter de første 45 minutter var randrusianerne bagud 4-0, og kort efter pausen så det ud til, at anden halvleg blot ville fortsætte i samme nedtur.

Hjemmeholdet øgede til 5-0 fem minutter efter pausen, inden det lykkedes for Randers Freja at lukke ned for vestjyderne.

Og tilmed blev det også til kosmetisk pynt i den anden ende, da Nikolaj Erikslev reducerede til slutresultatet.

Det har ikke været muligt at træffe Randers Frejas cheftræner, Chris Sørensen, for en kommentar efter kampen.

Holstebro-Randers Freja 5-1 (4-0)

Danmarksserien

Randers Freja: Nikolaj Erikslev

U17-talenterne tabte i slutminutterne)

Efter en 1-0 føring til hjemmeholdet ved pausen fik Randers Freja FC udlignet et kvarter inde i anden halvleg. Et frispark blev sparket ind i feltet, hvor Mads Sørensen prikkede bolden i mål til 1-1.

Hjemmeholdet scorede dog to mål i de sidste ti minutter og vandt kampen 3-1.

- I en første halvleg hvor vi var trykket godt tilbage, var vi fint tilfreds med kun at være bagud med et mål ved pausen, sagde Randers Freja FC's cheftræner Anders Nim.

- Efter udligningen fik vi mere ro på tingene og meget bedre flow i spillet. Derfor var det ærgerligt, at AaB kom foran 2-1 på et mål, hvor der var offside, fortsatte Freja FC-træneren.

- Kampen var en herrefight fra vores side. Vi kom med flere spillere, som egentlig først skal spille U17 i næste sæson, så derfor var kampen en god forberedelse og erfaring for dem, sluttede Anders Nim.

Der resterer to spillerunder for Randers Freja FC, der er placeret på en 12. plads. På lørdag klokken 15.15 spiller holdet på hjemmebane mod OB. I sidste runde venter Esbjerg på udebane.

AaB - Randers Freja FC 3-1 (1-0)

U17-ligaen

Randers Freja FC: Mads Sørensen.

U19-drengene leverede endnu et comeback

For anden kamp i træk var det efter en god anden halvleg, at Randers Freja FC's U19-talenter endte med point, da det blev til 2-2 mod sølvaspiranterne fra AaB.

- Før kampen ville vi gerne have solgt den for et point, og vi er også glade for præstationen. Vi stillede igen med en ny bagkæde og tre U17-spillere fra start, så det var stærkt at hente point i Aalborg, sagde Randers Freja FC's cheftræner Per Sørensen.

Efter 12 minutter var der ellers ikke noget, der tydede på, at randrusianerne skulle hjem med point. AaB førte 2-0, og hjemmeholdet fortsatte med at dominere resten af halvlegen.

- Vi kunne ikke løse deres overtal, som de satte på vores sider, men vi fik justeret lidt i pausen, og i anden halvleg var kampbilledet helt anderledes. Vi fik initiativ, satte flere pasninger sammen, og så slog vi igen til i vores omstillinger, sagde Per Sørensen.

Topscorer Kasper Høgh gik ud med lyskenproblemer i pausen, men Tobias Klysner overtog på fornemmeste vis med to scoringer.

- De kunne ikke håndtere hans fart, opportunisme og gå-på-mod. Han havde faktisk en mulighed mere, og vi kunne godt have vundet. Derfor var vi også skuffede lige efter kampen, men det var nok egentligt et fair resultat.

- Det var virkelig stærkt, at vi igen kom tilbage, men det behøver ikke at blive en tendens. Hvis jeg havde et svar på, hvorfor vi er bedre i anden halvleg, så ville jeg være glad. Der er flere ting, som spiller ind, men jeg hænger mig mest af alt i, at vi igen kom tilbage, sluttede Per Sørensen.

AaB-Randers Freja FC 2-2 (2-0)

U19-ligaen

Randers Freja FC: 2 Tobias Klysner Breuner

Fodboldoverblik: Kasper Høgh gik ud, men Tobias Klysner tog over

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce