Fodboldoverblik: Oprejsning til Vorup FB på Ulvehøj


Fodboldoverblik: Oprejsning til Vorup FB på Ulvehøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vorup sejrede i jyllandsserien, mens det blev en blandet weekend for ungdomsholdene i Randers Freja FC.

Jyllandsserien

Vorup FB - SGI/SSK 2-1 (1-1)

Vorup: Kian Christensen og Kim Vejrum.

Det blev til oprejsning for Vorup efter blamagen mod Egen, da SGI/SSK fra Esbjerg blev besejret på Ulvehøj efter et sent mål af Kim Vejrum.

Vorup kom foran 1-0 otte minutter før pausen. Dennis Hansen sparkede bolden fra kanten og ind i feltet, hvor Kian Christensen headede bolden flot i kassen. Blot tre minutter senere fik gæsterne udlignet til pausestillingen 1-1 efter en dødbold.

- Vi scorede et mål lige efter fodboldens ABC, mens deres mål var rigtig skidt fra vores side ved, at vi lod en mand stå helt fri i bagrummet. I pausen rettede vi fokus på at vinde kampen, og at vi ikke ville tabe på hjemmebane, sagde Vorup-træner Jan Iversen.

Topscorer Kim Vejrum blev helten på Ulvehøj, da han scorede sejrsmålet kort før tid. Christian Gjættermand stod for oplægget.

- Vi trykkede på hele anden halvleg og burde have scoret tidligere. Vores debuterende målmand Mathias Hyldahl, der er kommet til fra Helsted, reddede en friløber til dem, så det var en rigtig god debut til ham, fortsatte Jan Iversen.

- Spillerne viste meget tydeligt en modreaktion fra nederlaget i sidste weekend, og sejrssangen i omklædningsrummet var noget højere end normalt, sluttede Jan Iversen.

Danmarksserien

Randers Freja - Vejgaard 1-2 (1-0)

Randers Freja: Christoffer Kræmer

Randers Freja skulle forsøge at overraske mod Danmarksserien førerhold Vejgaard. Kort inde i kampen fik randrusianerne en hjælpende hånd, da gæsterne blev ramt af et rødt kort, og derfor skulle spille i undertal i cirka 70 minutter.

Det udnyttede Christoffer Kræmer, der bragte hjemmeholdet foran med 1-0.

- Det var en kamp, hvor der virkelig blev gået til stålet. Vi vidste godt, at det ville blive en fysisk kamp, da de har en masse store spillere. Jeg var meget tilfreds med vores første halvleg, hvor vi får lukket for deres farlige omstillinger, siger cheftræner Chris Sørensen.

I anden halvleg dominerede Vejgaard begivenhederne, og på to dødbolde blev Randers Freja straffet. I kampen slutfase forsøgte hjemmeholdet at presse på, men det blev bremset af et rødt kort til Mahmod Kwismi. Derfor kunne førerholdet gå fra banen med endnu en sejr.

-Vi har helt klart flyttet os. Tidligere på sæsonen ville vi have tabt langt større, mens vi nu er helt med i kampene. Det var selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke fik point, men der manglede vi lige de sidste marginaler, fortæller Chris Sørensen.

Randers Freja ligger dermed fortsat på en næstsidsteplads i Danmarksserien.

U17-ligaen

Randers Freja FC - Silkeborg 2-3 (2-1)

Randers Freja FC: Mads Rode Sørensen 2

Randers Freja FC's U17 ligahold indkasserede et bittert nederlag, da holdet havde besøg af Silkeborg.

Det begyndte ellers godt for randrusianerne, der bragte sig på 1-0 efter en halv times spil. Gæsterne udlignede dog kort efter, men Randers Freja FC bragte sig atter i spidsen kort før pausen, da Mads Rode Sørensen blev dobbelt målscorer.

- Det var en meget rodet fodboldbane på en meget ujævn græsplæne. Derfor blev det meget fysisk præget, og det havde vi rigtig fint styr på i første halvleg, siger cheftræner Anders Nim.

Efter pausen havde Randers Freja FC flere store muligheder for at udbygge føringen, men de mange chancer blev brændt. I stedet udlignede Silkeborg til 2-2 på et direkte frispark, og i kampens overtid blev det endnu værre for hjemmeholdet. Silkeborgenserne stjal nemlig alle tre point, da de scorede efter et hjørnespark.

- Det blev afgørende, at vi ikke fik lukket kampen i løbet af anden halvleg. Derefter blev det en smule nervøst, og så straffede de os på standardsituationer. Der forsvarede vi simpelthen dårligt, og det ærgrer mig, at vi i det hele taget gav unødvendige standardsituationer væk, siger Anders Nim.

U19-ligaen

Randers Freja FC - Silkeborg 2-0 (1-0)

Randers Freja FC: Kasper Waarst Høgh, Mathias Ibsen

Randers Freja FC's U19-ligahold fik en tiltrængt sejr over Silkeborg.

Kasper Waarst Høgh har haft et fantastisk forår, der blev kronet med debut for et par uger siden i Randers FC's Superligakamp mod OB. U19-holdets store profil kom endnu en gang på tavlen fem minutter før pausen mod Silkeborg. Efter pausen forsøgte Silkeborg at presse på for at finde frem til en udligning, men det lykkedes aldrig. I stedet for en udligning til gæsterne slog randrusianerne nemlig til i slutningen af kampen. Mathias Ibsen lukkede kampen med sin scoring til 2-0 i det 82. minut.

Den vigtige sejr til Randers Freja FC betyder, at holdet overhaler Esbjerg på ottendepladsen i tabellen. Esbjerg har dog spillet to kampe færre end Randers Freja FC.

Næste kamp for Randers Freja FC er 5. maj på udebane mod Brøndby.

Fodboldoverblik: Oprejsning til Vorup FB på Ulvehøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce