Fodboldoverblik: Tordenvejr afbrød Vorups Jyllandsserie-kamp


Fodboldoverblik: Tordenvejr afbrød Vorups Jyllandsserie-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Freja fik en tiltrængt sejr i Danmarksserien, mens Vorups kamp i Jyllandsserien blev afblæst til hensyn for spillernes sikkerhed.

Danmarksserien

Viby-Randers Freja 1-2 (0-1)

Randers Freja: Nikolaj Erikslev, Mads Gaardsøe

Randers Frejas Danmarksseriehold fik en tiltrængt 2-1-sejr på udebane mod Viby på Kristi himmelfartsdag. Randrusianerne fik en perfekt start, da Nikolaj Erikslev bragte holdet foran med 1-0 allerede i første spilleminut. Føringen holdt indtil 66. minut, hvor Viby fik udlignet, men Randers Freja skulle hurtigt komme tilbage i førersædet. Med lidt over et kvarter af kampen, fik de nemlig sejrsmålet ved Mads Gaardsøe.

Holdets spillende træner Chris Sørensen var meget tilfreds med torsdagens præstation.

- Vi spillede en rigtig fin kamp, og i modsætning til de sidste par kampe, spillede vi en smule mere simpelt, og det gav pote. De havde naturligvis også et par store muligheder, men Viby er også kendt for at score mange mål, siger Chris Sørensen.

Der er stadig lang vej til redning for Randers Freja i Danmarksserien, men det var ifølge Chris Sørensen vigtigt at få vinderfølelsen tilbage.

- Det er klart, at det var dejligt at vinde i dag efter en lidt hård periode. Vi træner jo mange gange om ugen, og så er det ikke sjovt at tabe hver weekend. Der er stadig lang vej til redning, men jeg er forholdsvis fortrøstningsfuld frem mod resten af foråret, fortæller Chris Sørensen.

Jyllandsserien

Lyseng - Vorup 1-0 (afbrudt efter ca. 60 minutter på grund af tordenvejr)

Vorups kamp i Jyllandsserien på Kristi himmelfartsdag mod Lyseng blev afbrudt med cirka en halv time tilbage af opgøret. Dommeren ville ikke fortsætte kampen, da området omkring Lysengs stadion i Højbjerg blev ramt af tordenvejr. En beslutning Vorup bakker op omkring.

- Vi bliver nødt til at sikre vores spilleres sikkerhed, så det var det helt rigtige at gøre af dommeren, siger holdets træner Jan Iversen.

Jan Iversen ved ikke, hvad der kommer til at ske med kampen nu.

- Enten skal kampen spilles helt om, eller også skal vi spille den resterende tid af dagens kamp igen på et senere tidspunkt, forklarer han.

Han havde store roser til holdets målmand Mathias Hyldahl.

- Han havde en svær kamp forleden, men i dag stod han helt outstanding, slutter Jan Iversen.

Serie 1

Helsted - Vivild 1-1 (0-1)

Helsted: Mads Jensen

Vivild: Henrik Borup

Helsted satte en stopper for rækkens førerhold, da de tirsdag aften spillede 1-1 i udekampen mod Vivild. Det uafgjorte resultat blev sikret i dommerens tillægstid, da Helsteds Mads Jensen dukkede op på et hjørnespark og headede bolden i mål til stor jubel for gæsterne.

Helsted cheftræner indrømmer da også, at det uafgjorte resultat føles som en sejr.

- Det var en lille sejr for os, og jeg synes bestemt, at det var fortjent, vi fik udlignet. Vi var uheldige med at komme bagud tidligt i kampen, men vi kom flot tilbage i kampen, og det er uden tvivl det bedste vi har præsteret i denne sæson, siger Kasper Christiansen.

Dommeren valgte at lægge 10 minutters tillægstid, fordi Vivild fik et ekstra gult kort og dermed 10 minutters udvisning efter en kort indskiftning.

- Det var en bommert i kampens hede. Det er klart, at det kostede mange kræfter, og vi havde flere spillere med krampe i slutminutterne. Det var utrolig bittert at indkassere et så sent mål, men set over hele kampen var det et meget fair resultat, siger Vivild cheftræner Dennis Holdgaard.

Serie 1

Søften - Kristrup 4-1 (2-0)

Kristrup tabte for anden kamp i træk tirsdag aften i udekampen mod Søften. Efter en jævnbyrdig indledning på kampen endte Søften med at vinde 4-1. Et resultat, der betyder, at Kristrup blot er et enkelt point fra sidstepladsen i en meget tæt Serie 1.

Kristrups cheftræner Lasse Mogensen mener, at 4-1-resultatet var særdeles misvisende.

- Vi fik en dårlig start på opgøret, hvor de fik scoret to mål på dumme personlige fejl. Efter pausen reducerede vi til 2-1, og herefter pressede vi gevaldigt på, og vi kunne lige så godt have udlignet.

- Vi viste en god indstilling og moral, men de fik desværre scoret to gange i slutningen af kampen. Jeg var dog rigtig godt tilfreds med indsatsen, og det giver os håb for de kommende kampe, siger Lasse Mogensen.

Selvom Kristrup blot er ét point fra rækkens sidsteplads, er Lasse Mogensen fortrøstningsfuld i det videre forløb i foråret.

- Hvis vi fortsætter med at spille, som vi gjorde i går, så skal vi nok få en masse point. Vi har også været hårdt ramt på skader på nogle nøglepositioner, så det har gjort en smule ondt på os. Derudover skal man jo huske, at rækken tydeligt har vist, at alle hold slår alle, fortæller Lasse Mogensen.

VSK Aarhus - Dronningborg 0-0

Dronningborg var på besøg hos VSK Aarhus Kristi Himmelfartsfag i Serie 1, og kampen endte, som den startede 0-0. Ifølge Dronningborgs cheftræner var det dog ikke en dårlig kamp, for der var chancer nok til at score.

- Vi havde fuldstændig kontrol over de første 70 minutter, hvor vi faktisk dominerer. I de sidste 20 minutter bliver det en smule hekstisk med nærkampe og mange diskussioner, og de bliver en smule farlige på dødbolde.

- Derfor står jeg lidt med blandede følelser lige nu. Jeg synes, vi fortjente at vinde, men man ved også, at der hurtigt kan opstå tilfældigheder i slutfasen, fortæller Tonni Andersen.

Ifølge Tonni Andersen var det kun den manglende skarphed, han kunne sætte en finger på.

- Vi var særdeles tilfredse med den defensive præstation, og vi spillede også godt i offensiven. Vi skabte en masse chancer, men vi kunne ikke få den i kassen. Der skal vi være skarpere, men deres målmand fortjener også stor ros, siger han.

Det uafgjorte resultat betyder, at Dronningborg fortsætter ligger på rækkens femteplads.

Fodboldoverblik: Tordenvejr afbrød Vorups Jyllandsserie-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce