Fodboldoverblik: Vorup reddede sig fra nedrykning


Fodboldoverblik: Vorup reddede sig fra nedrykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Amtsavis giver dig overblikket over seriekampene i sidste runde i efteråret.

Danmarksserien

Viborg - Randers Freja 6-0 (2-0)

Freja stillede med U19-holdet til efterårets sidste kamp i Danmarksserien, hvor de løb ind i et stort nederlag.

Værterne kom foran 1-0 allerede efter et minut. Det blev også 2-0 inden pausen.

- De får begge mål for nemt og på en billig baggrund. Vi får også nogle nogle store muligheder, men får dem ikke sparket ind i øjeblikket, siger U19-træner Per Sørensen.

I anden halvleg scorede Viborg fire gange.

- Vi skaber ikke de store tilbud i anden halvleg. Vi er utrolig skrøbelige, når vi kommer bagud. Der er for mange individuelle fejl. Vi lukker for mange mål ind, og i defensiven skal vi arbejde på at stå dybere, så der bliver mindre bagrum at spille i, siger Per Sørensen

Frejas U19-ligahold spiller næste kamp lørdag 18. november på hjemmebane mod AaB. 

 

Jyllandsserien

Lemming - Vorup 2-3 (0-3)

Vorup: Kim Vejrum, Mikael Lehm 2

Vorup vandt gyseren på udebane mod Lemming i sæsonens sidste kamp og undgik nedrykning til Serie 1.

Vorup fik en drømmestart, da Kim Vejrum allerede efter et par minutters spil bragte gæsterne foran.

Det blev 2-0 efter et kvarter, hvor Mahmod Kwisni serverede bolden for Mikael Lehm, der sparkede den sikkert i nettet. Mikael Lehm var også på pletten efter knap en halv times spil.

- Vi kører dem ud af bageriet i første halvleg. Og når selv Mikael Lehm begynder at score med venstreben, er det en af de dage, hvor man skal gå ned og spille lotto, siger cheftræner Mads Iversen med et smil.

Efter pausen fik værterne skabt spænding med to mål.

- Der blev det lidt for spændende og ucharmerende efter min smag, men vi holder stand og vinder en fuld fortjent sejr. Vi redder os og tre andre hold i klubben rykker op, så det har været en jubelsæson, siger Mads Iversen.

 

Serie 1

Helsted - Aalborg Chang 0-1 (0-1)

Helsted tabte sæsonens sidste kamp mod gæsterne fra Aalborg Chang, der var rykket op i Jyllandsserien.

Kampens eneste mål blev scoret midt i første halvleg.

- Det var tydeligt, at ingen af holdene havde noget at spille for. Chang starter bedst og kommer fortjent foran, hvorefter vi kommer bedre med, siger cheftræner Kasper Christiansen.

- I anden halvleg kontrollerer vi det meste, dog uden at skabe de store chancer. Vi mangler lige den sidste snert. Det var en ellers en god kamp mod et rigtig godt hold, fortsætter Kasper Christiansen.

Helsted slutter sæsonen på tredjepladsen efter en periode at have været helt op at snuse til førstepladsen.

- Som sæsonen har udviklet sig, synes jeg tredjepladsen er fortjent. Vi har dog været for dårlige mod bundholdene. Vi har en stærk enhed, men ikke en bred trup, så når nogle af de bærende kræfter er ude, er vi sårbare.

 

 Serie 1

Hadsund - Kristrup 1-2 (0-0)

Kristrup: Richard Berthelsen 2

Kristrup stillede på grund af småskader med en meget smal trup, men det var alligevel nok til sejr mod Hadsund, der allerede var rykket ned.

Gæsterne kom foran ved Richard Berthelsen, men to minutter senere udlignede Hadsund på straffespark, da en KB-spiller havde hånd på i feltet.

I kampens sidste minut sikrede Richard Berthelsen dog Kristrup sejren.

- Det var en helt fortjent sejr. Hadsund havde kun ét skud på mål, og det var dét, de scorede på, siger Kristrup-træner Finn K. Jensen.

- Men hvis man ser bort fra de to første kampe har vores efterår været mere end godkendt. Skulle vi have været højere oppe i tabellen, skulle vi have scoret flere mål. Richard Berthelsen har lavet seks mål i efteråret, og det er det højeste, jeg har oplevet fra en spiller i den tid, jeg har trænet førsteholdet i klubben, siger Finn K. Jensen.

Han stopper som træner for holdet, men er klar til at fortsætte trænergerningen, hvis det rette tilbud kommer.

 

Serie 1

Hobro - Dronningborg 2-1 (1-1)

Dronningborg: Jeppe Jensen

Dronningborg sluttede efteråret med et nederlag i en kamp, som ingen betydning havde i forhold til hverken op- og eller nedrykning.

Dronningborg-træner Tonni Andersen ærgrede sig dog over, at Hobro fik sejren 30 sekunder før tid i en situation, hvor DB efter Tonni Andersens vurdering blev snydt for et frispark.

- Men det var langt hen ad vejen en godkendt præstation. Det var en kamp mellem to hold, som ikke havde noget at spille for i tabellen, men det løste vi alligevel meget godt med en god energi og en fin tænding hos spillerne, siger Tonni Andersen.

Hobro bragte sig foran i opgøret, men Jeppe Jensen udlignede for Tjærbygaard-mandskabet lige inden pausen.

Status er dermed, at DB slutter som nummer fem i serie 1.

- Vores efterår har været en blandet fornøjelse. Vi har haft ekstremt mange unge på holdet, som skal vænne sig til den større kynisme, som er, når man kommer op og spiller seniorfodbold.

- Vi har haft nogle udfald, men der har også været mange fine ting. Det gode er, at vi har kunnet se, at vi har flyttet os henover efteråret, og det skal bygge videre på til foråret, siger Tonni Andersen.

Fodboldoverblik: Vorup reddede sig fra nedrykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce