Vorup triumferede i Brejnholt Cup

Vorup vandt for syvende gang træningsturneringen i Kristrup. Pressebillede

Vorup triumferede i Brejnholt Cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fysikken blev afgørende finalen mod et ungt DB-hold i finalen ved Kristrups træningsturnering for de lokale serieklubber.

Randers: Lørdag blev finalerne spillet på Kristrup Stadion i træningsturneringen, Brejnholt Cup. Her er et resumé:

Senior 1, finale:

Vorup FB - Dronningborg Boldklub (1-1) 1-4

Vorup FB: Mads Sørensen, Kim Jacobsen, Thomas Bonde, Jonas Mogensen

Dronningborg Boldklub: Kasper Mikkelsen

Årets senior 1-finale blev længe et meget jævnbyrdigt opgør.

Første halvleg var resultatmæssigt helt lige med gode chancer til begge hold. Det var Vorup FB, der kom først på tavlen, da Mads Sørensen bragte holdet foran 1-0 efter kun fem minutters spil. Vorup FB fik imidlertid ikke lov til at juble særlig længe. Kun to minutter efter deres føringsmål bragte Kasper Mikkelsen balance i målregnskabet. Det var hans sjette mål i turneringen, og han konsoliderede dermed positionen som turneringens topscorer.

 Efter de to scoringer bølgede spillet meget frem og tilbage. Det blev til enkelte chancer, uden at nogen af de to hold formåede at score. En DB-angriber var således alene igennem, men Jeppe Mogensen i Vorup målet klarede flot. I det hele taget havde DB et lille overtag i første halvleg, og de havde også de bedste scoringsmuligheder, men pausestillingen blev 1-1.

Anden halvleg startede, hvor første slap. Der var meget spil på midten af banen, men alligevel blev det til enkelte chancer. Efterhånden som minutterne gik, tiltvang Vorup FB sig overtaget. De virkede ganske enkelt fysisk stærkere end DB, hvis spillere virkede trætte efter den hårde sæsonopstart med tre kampe på en uge og træning imellem kampdagene.

I halvlegens 20. minut kunne Kim Jacobsen bringe Vorup FB på 2-1. Herefter forsvandt de sidste kræfter hos DB mandskabet.

Thomas Bonde kunne gøre det til 3-1, og Jonas Mogensen lukkede og slukkede med målet til 4-1.

Vorup FB kunne fortjent modtage vinderpokal og præmien på 2.000,- kr. Det var deres 7. sejr i træningsturneringens senior 1-række. Serie 1 mandskabet fra DB viste dog lovende takter i den første time, hvor de havde fysik til at spille lige op med jyllandsseriemandskabet fra Vorup.

Senior 1, bronzekamp:

Hadsund Boldklub - Kristrup Boldklub (1-1) 1-1

Hadsund Boldklub: Claes Meldgaard

Kristrup Boldklub: Jonas Andersen

 Fredag formiddag fik turneringsledelsen afbud fra Hornbæk SF til bronzekampen.

Da Langaa IK samtidig havde afbud til kampen om 5./6. Pladsen, var det helt naturligt at lade Hadsund Boldklub træde in i bronzekampen. Kampen måtte ud i straffespark for at finde en afgørelse. I den ordinære spilletid bragte Jonas Andersen KB foran, men Claes Meldgaard udlignede for Hadsund Boldklub.

Straffesparkskonkurrencen endte med 4-3 til værterne, som dermed erobrede tredjepladsen.

 Senior 2, finale

Spentrup IF - Vorup FB U19 (2-2) 2-2

Spentrup IF: Christoffer Olesen 2

Vorup FB U19: Nicklas Andi, Simon Gaardsmann

 Vorup FB's U19 ligamandskab var et frisk pust i turneringen. De havde besejret Kristrup Boldklubs serie 3 hold med 8-5 på vejen til finalen.

Her ventede et nyt serie 3 mandskab - Spentrup IF. Det blev til en jævnbyrdig kamp, som måtte afgøres på straffespark. Her trak Spentrup det længste strå, da de scorede på alle deres 6 spark, hvorimod Vorup FB misbrugte deres sidste spark.

Senior 2, bronzekamp

Vorup FB - Kristrup Boldklub (2-0) 4-0

Vorup FB: Tobias Balle 2, Martin Hørning, Michael Spinks

Vorup triumferede i Brejnholt Cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce