Hjælp os: Stenkast på motorvejen skal stoppes

Her er holdet bag podcasten "Stop stenkasteren".

Hjælp os: Stenkast på motorvejen skal stoppes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Stop stenkasteren" hedder en ny podcast-serie fra Jysk Fynske Medier. Målet er at finde nye spor af den eller de stenkastere, der allerede har kostet ét menneskeliv på en fynsk motorvejsstrækning. Du kan høre første afsnit nu.

Stenkast: Hvem er det dog, der kan finde på at kaste sten på både 30, 40 og 50 kg ud fra en bro og ned mod bilisterne på motorvejen? Politiet har ledet efter svar i de næste to år, der er gået, siden en tysk kvinde blev dræbt af et stenkast på Fyn. Hendes mand blev hjerneskadet, og parrets femårige søn må vokse op uden mor og far.

Nu lancerer Jysk Fynske Medier en podcast-serie under navnet "Stop stenkasteren". Målet med den er at få stoppet den eller de stenkastere, som har skabt frygt på motorvejene lige siden angrebet den 21. august 2016.

I første episode kan man bl.a. møde den vejlensiske musiker, Carsten Bo Henriksen, der var den første på gerningsstedet den skæbnesvangre sommernat i 2016.

- Det er det værste, jeg nogensinde har været ude for at se, siger han bl.a. i podcasten, hvor han beskriver sin rystende oplevelser i detaljer.

Podcasten er produceret af journalister fra Fyens Stiftstidende og avisen Danmark. Det er en vigtig sag ikke bare for fynboer, men for alle danskere, der kører på motorvejen, mener Fyens Stiftstidendes chefredaktør Poul Kjærgaard:

- Der må være nogen, der ved noget om stenkasteren, og det må være en fælles sag at finde nogle nye spor, så der ikke sker flere ulykker, siger chefredaktøren.

Alle, der har et tip, en mistanke eller en teori kan ringe på tlf. 6345 2505 og lægge en besked hos de journalister, der arbejder på sagen.

Man kan også følge arbejdet med at finde stenkasteren ved at melde sig ind i facebook-gruppen "stop stenkasteren". Her kan man dykke ned i detaljer om sagen.

Sådan hører du "Stop stenkasteren"
Har du en smartphone, kan du nemt - via QR-koden her på siden - scanne dig direkte ind på "Stop stenkasteren".Har du en iphone, kan du hente podcasten i mobilens podcast-app ved at skrive "stop stenkasteren" i søgefeltet. Her kan du også abonnere på podcasten, så du automatisk får besked, når nye afsnit udkommer. Det er gratis.

Endelig vil du altid kunne finde den på fyens.dk/podcast, hvor det hele er samlet.
Har du en smartphone kan du scanne QR-koden her og komme direkte ind og høre
Har du en smartphone kan du scanne QR-koden her og komme direkte ind og høre "Stop stenkasteren"

Hjælp os: Stenkast på motorvejen skal stoppes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce