Blev begravet tirsdag: Sådan husker vi Per Birkebæk

Per Birkebæk var i 22 år dynamisk og afholdt leder af C. la Cours Skole. Han stoppede i 2005. Arkivfoto: Richard Sylvestersen

Blev begravet tirsdag: Sådan husker vi Per Birkebæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På facebook kommenterer tidligere elever og andre, der har haft kontakt med den tidligere skoleleder på C. la Cour Skole. Det er varme ord om både mennesket og skolelederen.

Randers: "Per Birkebæk mødte sine elever i øjenhøjde".

"Han var en mand, man havde respekt for på den gode måde".

Sådan lyder nogle af de kommentarer, der knytter sig til Per Birkebæks eftermæle.

Den tidligere leder på C. la Cours Skole, var et menneske, der ikke gik i et med tapetet. Han var festlig, sprudlende og særdeles energisk. Og han har sat sig spor hos såvel mange elever som i kulturlivet og det politiske liv i Randers.

I 22 år sad han i førersædet på privatskolen i Jyllandsgade. Og han kendte sine elever.

Per Birkebæk døde mandag 25. februar.

Sådan skriver læserne

Vi bringer her et udpluk af de kommenterer og hilsner, som er sendt i kølvandet på nekrologen om Per Birkebæk. Derudover kan du her læse Amtsavisens egen nekrolog Bemærk: (plus-indhold).

Flóki Dannrbuur: "Jeg vil huske Per Birkebæk for sit engagement, sin glæde, og ikke mindst Pers nærvær - tror alle vi elever, som oplevede ham (ihvertfald i min tid på La Cour) værdsatte hans måde at møde os elever på. Per var ligetil, og for at bruge et fortærsket udtryk; så mødte han os i øjenhøjde! Per var vice-leder, da jeg gik i skole, men jeg havde betydelig større respekt for Pers person end selve lederen! Æret være dit minde, Per B."

Claus Ellermann, Randers: "Per var et fantastisk menneske med ordet i sin magt. En mand, man kun kunne have stor respekt for. Æret være hans minde."

Henrik Juul-Børsen fra Børkop skriver: "Et stort tab for Randers."

Charlotte S. Kristiansen: "Æret være hans minde. En fantastisk lærer."

Blev begravet tirsdag: Sådan husker vi Per Birkebæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce