Masser af succes: Interessen for Kim Larsen stikker helt af

Nationalskjald og folkeeje. Kim Larsen hitter mere end nogensinde, og derfor rives billetterne væk til musicalen "Midt om Natten", som spilles på Værket om et år. Arkivfoto: Mette Mørk

Masser af succes: Interessen for Kim Larsen stikker helt af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmark er ramt af Larsen-feber. Vi kan ikke få nok af nationalskjalden. På Værket i Randers står man roligt og kigger på, at billetterne til musicalen "Midt om natten" foråret 2020 bliver revet væk, længe før markedsføringen er gået i gang.

Randers: Hyldesten af Kim Larsen vil ingen ende tage. For øjeblikket er det sådan, at alt, hvad der står Kim Larsen på, ryger som varmt brød.

Vi så det i sidste uge, natten til fredag, da Larsen posthumt udgav cd'en "Sange fra første sal", indspillet med guitaristen Jørn "Ørn" Jeppesen og sønnen Hjalmer. En stor del af pladebranchen og fanskaren lukkede ikke et øje den nat, fordi der skulle handles musik fra midnat, da albummet blev sluppet løs.

Vi oplevede interessen i weekenden, da en lokal Gasolin-samling blev sat under hammeren i Ridehuset i Randers og trak 400 købere og osere til huse.

Og Randers' musik- og teaterhus Værket oplever Larsen-feberen lige nu i billetlugen, hvor billetter til musicalen "Midt om Natten", sælger sig selv. Der er vel at mærke tale om en forestilling, der først opføres i Randers i begyndelsen af marts næste år.

Hvad sker der?

- Det her er mere end usædvanligt. Kim Larsen stikker helt af, siger musik- og teaterchef Mikael Qvist Rørsted, der kan fortælle, at 77 pct. af billetterne til de to første forestillinger er solgt, mens billetterne til den tredje forestilling først bliver sat i salg i forbindelse med start på abonnementssalget lørdag 27. april.

Han ved ikke lige, hvad der sker. Kun at hans bange anelser er blevet gjort til skamme.

- Det er klart, at jeg havde mine overvejelser over, om interessen for Kim Larsen skulle være opbrugt, fordi der var så meget interesse for ham, da han døde. Det var jo nærmest en statsbegravelse, han fik, hvor alle medier var med, siger Mikael Qvist Rørsted, der er overvældet over den store appetit på nationalskjalden og hans musik:

- De store følelser kom til udtryk, da Kim Larsen døde. Og så stod vi dér med planer om at genopsætte musicalen "Midt om Natten". Det måtte jo ikke forstås som gravrøveri. Så jeg har da haft mine betænkeligheder ved timingen.

Det har musik- og teaterchefen så fået et utvetydigt svar på. Larsen hitter. Der er stadig masser af succes at tære på.

Alle de kendte karakterer

Den voldsomt store interesse for forestillingen overgår nærmest fantasien.

- Vi har kun offentliggjort, at musicalen kommer til Randers næste år, men vores markedsføring er overhovedet ikke gået i gang. Alligevel kan vi melde næsten udsolgt til de to forestillinger, vi lige nu har i salg, siger musik- og teaterchefen, der har gemt den sidste forestilling, så også husets trofaste abonnenter kan komme til fadet.

Det er Tivoli, Langkjær Entertaintment og Live Nation, der producerer musicalen næste år og varsler en ny version af Balling-filmen "Midt om Natten", der er fundamentet for musicalen.

Gustav Wolter har rollen som den oprørske Benny alias Kim Larsen, mens Troels Malling er den veltalende charmør alias Erik Clausen. Allan Mortensen har rollen som Tusindfryd, mens Jimmy Jørgensen dækker dobbeltrollen som brugtvognsforhandler og rockerleder.

Musicalen får premiere i Esbjerg 5. februar 2020, og starter sin første af tre opførelser i Randers 6. marts. Efter en omfattende danmark-turne afrunder ensemblet i Tivolis Koncertsal med premiere 2. april, hvor forestillingen står på plakaten frem til midten af maj.

Masser af succes: Interessen for Kim Larsen stikker helt af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce