Stephanie Maria gi'r den gas og er ude af kontrol

Stephanie Maria er på gaden med sin single-debut "Out of Control". Arkivfoto: Kim Haugaard

Stephanie Maria gi'r den gas og er ude af kontrol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det randrusianske sangskrivertalent Stephanie Maria er på gaden med sin debut-single "Out of Control", hvor hun leger med både akustisk old school og elektronisk musik.

Randers: Så er der godt nyt fra det randrusianske sangskrivertalent Stephanie Maria, der netop har lanceret sin debut-single "Out of Control", der ligger på alle streamingtjenesterne.

Dermed sætter den 22-årige musiker sin første store milepæl i karrieren, der startede i 2013, hvor hun blev optaget på den kommunale talentskole "Talent 013", der var den allerførste af slagsen.

Opholdet satte for alvor skub i de musikalske drømme, hvor hun fik grundigt indblik i såvel de musikalske som praktiske sider af et liv ved musikken. Og det var her, hun blev klar over, at hun skulle satse på sin store interesse, sideløbende med gymnasiet.

Hun tog sit valg alvorligt og har skrevet masser af musik og optrådt mange forskellige steder, siden hun satte af på springbrættet Talent 013.

Hun optrådte med Maria Frank ved den sidste koncert inden ombygningen af Turbinen. Og hun var på scenen, da spillestedet året efter stod klar til indvielse.

Hun spillede for, da Randers Egnsteater indviede sin talentskole for scenekunst, ligesom hun har optrådt på andre lokale scener som Café von Hatten.

Stephanie Maria
22-årig randrusiansk sangtalent.

Har netop landet sin debut-single "Out of Control".

Nummeret er skrevet af Stephanie Maria i samarbejde med Nicky Namah og Kasper Falkenberg.

Trommer: Adam Winberg.

Produktion: Kasper Falkenberg og Nicky Furdal.

Mix & Master: Tor Kristensen.

Lavet fra bunden af

Stephanie Maria har også haft mulighed for at optræde med sin musik på spillestedet The Bedford i London, hvor poppens darling Ed Sheeran også har optrådt, da han knoklede på for at komme ud med sin musik.

I sommeren 2017 dumpede der et job ind, der virkelig satte talentet på prøve. Hun skulle være opvarmer på Mathilde Falchs turne rundt i landet. Stephanie Maria havde hermed en halv time til at præsentere sin egen musik, førend Mathilde Falch gik på.

Og nu er tiden så kommet, hvor den 22-årige upcoming artist på den danske popscene står klar med sin første single "Out of Control", som hun har lavet i samarbejde med producer og musiker Kasper Falkenberg, der bl.a. har arbejdet med Joey Moe og Julie Maria, ligesom producer Nicky Namah, der har Ankerstjerne og Rasmus Seebach på cv'et, er med i produktionen med stjernefrøet fra Randers.

- I sangen har jeg forsøgt at forene elementer fra den old school akustiske musik med den elektroniske verden. Specielt omkvædet er meget kontrolleret og minimalistisk. Det står i stærk kontrast til de mere svævende og nøgne vers, som er med til at underbygge og understøtte hele budskabet om at være out of control, siger Stephanie Maria.

Med nummeret bevæger hun sig ud af sin comfort-zone. Hun har altid selv skrevet sine sange ved et klaver. Og indtil nu har hun primært bevæget sig i sing/songwriter genren.

- Men jeg har også tit haft lyst til at gi' den gas.

Det gør hun så med "Out of Control".

Stephanie Maria gi'r den gas og er ude af kontrol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce