Hadsund og Vorup løb med pokalerne ved Brejnholt cup

Brejnholt Cup fandt sin afgørelse lørdag på Kristrup Stadion. Indsendt foto.

Hadsund og Vorup løb med pokalerne ved Brejnholt cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2016-udgaven af Kristrups traditionsrige træningsturnering, Brejnholt Cup, fandt lørdag sin afgørelse med de sidste kampe på Kristrup Stadion.

2016-udgaven af Kristrups traditionsrige træningsturnering, Brejnholt Cup, fandt lørdag sin afgørelse med de sidste kampe på http://www.kb1908.dk/" target="_blank">Kristrup Stadion.

I senior 1-rækken varhttp://www.vorupfb.dk/" target="_blank"> Vorup FB og Hadsund helt lige inden de sidste to kampe. Begge hold havde 4 point og en målscore på 5-2, ligesom de havde spillet 1-1 i deres indbyrdes kamp. Der var dermed maksimal spænding inden lørdagens afsluttende kampe.

Der kom først gang i måltavlen i kampen mellem Freja og Hadsund. Her gik holdene til pause med en 1-0 føring til Hadsund. Da der samtidig stod 0-0 på måltavlen i en meget jævnbyrdig første halvleg mellem Kristrup Boldklub og Vorup FB, lignede Hadsund Boldklub en vinder af senior 1.

I anden halvleg bragte Hadsund sig på 2-0, inden Freja fik reduceret. Freja havde sine pæne chancer i kampen, men det hele endte med en Hadsund sejr på 2-1. Det resultat betød, at Vorup FB skulle vinde med to mål for at sikre sige den endelige sejr.

I anden halvleg tilkæmpede Vorup sig et overtag og tilspillede sig et par store chancer. De måtte imidlertid nøjes med en 1-0 sejr på det mål, Kim Jakobsen scorede mod slutningen af kampen.

Resultaterne betød, at Hadsund og Vorup FB fortsat var helt lige. Begge hold havde syv point og en målforskel på plus fire. Hadsund Boldklub havde imidlertid scoret ysv mål mod Vorup FB's seks. Det sikrede Hadsund pokalen og vinderchecken på 2.000 kroner.

En fortjent sejr til et meget lovende serie 1 mandskab, der deltog i turneringen for første gang.

I senior 2-finalen besejrede Vorup værterne fra Kristrup med 3-0. Selvom første halvleg endte målløs, var der reelt aldrig tale om den helt store spænding i kampen. Vorup FB var det dominerende hold, og da de først fik hul på bylden i anden halvleg, gik det stærkt. Tre hurtige scoringer afgjorde kampen, og Vorup FB kunne herefter modtage vinderchecken på 2.000 kroner.

Kampene i tal

Senior 1
Kristrup Boldklub - Vorup FB (0-0) 0-1
Vorup: Kim Jakobsen

Senior 1
Randers Freja - Hadsund Boldklub (0-1) 1-2
Randers Freja: Kasper Mikkelsen
Hadsund Boldklub: Michael Buus, Mathias Meldgaard

Senior 2, finale
Kristrup Boldklub II - Vorup FB (0-0) 0-3
Vorup FB: Kasper Strunge, Amir Smajic, Frederik Zander

Senior 2, bronzekamp
Spentrup IF - Hadsten SK (2-2) 4-2
Spentrup IF: Mads Skjøtt 2, Søren Kaysen, Omar Rayeq
Hadsten SK: Nicholi Eberhard, Nicky Friis

Senior 2, om 5./6. Pladsen
Randers KFUM - Dronningborg Boldklub (0-1) 2-2 i ordinær spilletid. Randers KFUM vandt 6-5 i straffesparkskonkurrencen.
Randers KFUM: Nori Yas 2
Dronningborg Boldklub: Lasse Post, Salomon N'dure

Hadsund og Vorup løb med pokalerne ved Brejnholt cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce