U18-piger tabte i premieren


U18-piger tabte i premieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

U18-piger, LIGA

SK Aarhus - Randers HK 26-22

aarhus: I torsdags slog Randers HK's U18-piger SK Aarhus i Elite Cuppen - men søndag var der andre boller på suppen. Aarhusianerne ville have revanche, og det fik de. Randers-spillerne måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen med et nederlag på 26-22 i årets første kamp i U18-ligaen.

»Første halvleg svingede meget frem og tilbage. Vi var bagud det meste af tiden, men i slutningen af halvleg fik vi et lille overtag og fik så bragt os foran lige inden pausen. Men så tabte vi det lynhurtigt på gulvet i starten af anden halvleg. Vi smed to bolde væk i træk, og så var de pludselig foran,« lød det fra Randers-træner Klaus Bøge efter kampen.

Anden halvleg blev med SK Aarhus i teten, og de formåede hele tiden at holde Randers stangen. Men Randers var også selv lidt skyld i, at det gik, som det gik.

»Vi brændte alt, alt for meget i anden halvleg. Derudover lavede vi alt for mange fejl, og det betød, at de fik en helt masse kontramål. Derudover havde vi slet ikke nok afleveringer på i angrebsspillet. Vi spillede alt for utålmodigt og tog nogle dårlige afslutninger,« siger træner Klaus Bøge.

Flest mål for RHK:Laura Christiansen 5, Rikke Thornbjerg 5, Kathrine Larson 4.

U18-piger tabte i premieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce