191 nye virksomheder i Mariagerfjord i første halvår

Det handler både om at få en god idé og om at have mod, evner og kræfter til at føre den ud i livet. Tegning: Jens Nex

191 nye virksomheder i Mariagerfjord i første halvår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mariagerfjord fik 5,7 nye virksomheder pr. 1000 indbyggere i årets første halvdel.

Mariagerfjord: Der blev i første halvår af 2018 grundlagt 191 nye virksomheder i Mariagerfjord Kommune. Det viser nye tal, som regnskabsprogrammet Dinero har trukket i CVR. Antallet af nye virksomheder i Mariagerfjord Kommune i første halvår af 2018 svarer til, at der i kommunen kom 5,7 nye virksomheder pr. 1000 borgere. Det viser de nye tal fra CVR og Danmarks Statistik, som regnskabsprogrammet Dinero har behandlet.

- Tallene viser, at man som iværksætter aldrig er helt alene, selv om man godt kan føle det, særligt når tingene ikke kører som smurt. Der er altid en i nærheden, som er i samme situation. I stedet for at gemme sig med sine udfordringer skal man bruge disse mennesker, som er i nærheden, til at få et solidt netværk af ligesindede, som man kan dele opture, nedture og udfordringer med, siger Martin Thorborg, som har startet en lang række virksomheder og i dag er adm. direktør i Dinero.

- Man kan lære helt vildt meget af andre mennesker, og man kan ikke udvikle sin forretning, hvis ikke man bruger andre som sparringspartnere, der kan se på ens udfordringer med andre øjne. Derudover er det afsindigt vigtigt at have nogen at læne sig op ad, når man føler, at man er ved at vælte.

Fede idéer og store ambitioner

Selv om iværksætteri er prestigefyldt blandt danskerne, så har kun syv procent af danskerne intentioner om at kaste sig ud i iværksætteri. Dermed ligger Danmark under det generelle niveau i EU. Det viser Iværksætterundersøgelsen 2017, som Dansk Iværksætter Forening har udgivet.

- Personligt kunne jeg da godt ønske, at flere turde tage springet ud i iværksætteri. Der sker noget med én, når man satser og kaster sig ud på dybt vand med et projekt, som man virkelig brænder for i stedet for bare at tage det stensikre valg med et 37 timers lønmodtagerjob, hvor man egentlig bare arbejder for at få løn, siger Martin Thorborg.

- Jeg møder og hører fra et utal af seje iværksættere, som har nogle fede idéer og tanker og store ambitioner, og som ikke ser sig tilbage. Det er fedt, og det har jeg uendelig respekt for. For iværksætterne er med til at sikre, at udviklingen i Danmark ikke bare kører i hak, men at der hele tiden sker noget nyt.

191 nye virksomheder i Mariagerfjord i første halvår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce