Aktionærer bydes på mordhistorier og priser

Mødet i Hobro rundes af med et foredrag af Ove Dahl, forfatter og tidligere drabschef ved Københavns Politi. Gennem sin mangeårige karriere i politiet har Ove Dahl set det meste ? og det værste. Denne aften fortæller han om nogle af de mest spektakulære sager, som han oplevede dem. PR-foto

Aktionærer bydes på mordhistorier og priser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er uddeling af priser til lokale ildsjæle samt foredrag med tidligere drabschef ved Københavns Politi, Ove Dahl ved Andelskassens aktionærmøde 5. marts i Hobro.

Hobro: En aften med spisning, orientering fra banken, valg til aktionærrådet, uddeling af priser til lokale ildsjæle samt underholdning ved foredragsholder, forfatter og tidligere drabschef ved Københavns Politi, Ove Dahl. Det er ingredienserne, når Andelskassen tirsdag 5. marts afholder Andelskassen aktionærmøde i Hobro.

Danske Andelskassers Bank - i daglig tale Andelskassen - indbyder i marts endnu en gang sine aktionærer til bankens årlige aktionærmøder. Det første i rækken af møder finder sted i Hobro Idrætscenter tirsdag 5. marts.

Priser til lokale ildsjæle

Traditionen tro vil banken på mødet uddele "Andelskasseprisen" og "Sammen kan vi mere-priserne" for at hylde og anerkende en række store og små initiativer, der skaber glæde og sammenhold lokalt. I hver aktionærkreds uddeles priser til en samlet værdi af 50.000 kr.

I 2018 modtog Gitte Seistrup fra Åstrup ved Grenaa, initiativtager til en række aktiviteter for børn og unge med særlige behov, Andelskasseprisen i Østjylland, mens Sammen kan vi mere-priserne gik til Hvilsom Beboerforening, Foreningen for Øster Bjerregrav Aktivitetspark og Møllesvendene ved Lyshøj Mølle.

Aktionærmødet indledes med en middag, hvorpå bankens adm. direktør Jan Pedersen og områdedirektør Michael Simonsen beretter om året, der gik i Andelskassen. Derudover er der valg til Andelskassens aktionærråd. I år vil der være fredsvalg i aktionærkreds Østjylland.

Aktionærer bydes på mordhistorier og priser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce