Aktiv Prisen 2018 gik til Beierholm-direktør

Modtager af Aktiv Prisen 2018 Kenneth Jensen (i midten) har i de seneste seks år været administrerende direktør i revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm. Herudover har han som revisor og siden bestyrelsesformand for henholdsvis Hobro og Mariagerfjord Erhvervsråd haft fokus på god erhvervsrådgivning i mere end 40 år i Mariagerfjord Kommune. På billedet ses han med formand for Mariagerfjord Erhvervsråd, Franz Cuculiza (til højre) og erhvervschef Michael Christiansen. Privatfoto

Aktiv Prisen 2018 gik til Beierholm-direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medlemmerne af Mariagerfjord Erhvervsråd har besluttet at lade administrerende direktør i revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm Kenneth Jensen løbe med dette års udgave af rådets Aktiv Pris.

Mariagerfjord: Formand for Mariagerfjord Erhvervsråd, Franz Cuculiza, kunne mandag aften overrække Kenneth Jensen, der i de seneste seks år har været administrerende direktør i revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm, Aktiv Prisen 2018.

Kenneth Jensen blev blandt andet tildelt prisen for sin "ekstraordinære erhvervsmæssige indsats i Mariagerfjord Kommune - dels hos Beierholm og dels hans store og mangeårige indsats i Hobro og siden Mariagerfjord Erhvervsråd".

Det var rådets medlemmer, som under generalforsamlingen på DS Arena stemte på Kenneth Jensen foran de to øvrige kandidater til prisen - nemlig iværksætteren Charles Kastberg, der er stifter af virksomheden CKC Properties og initiativtager til byudviklingsprojektet Hobro-Kirketerp, samt virksomheden Riantics A/S, der i det seneste år har oplevet stor vækst og udvikling.

Med Aktiv Prisen 2018 følger en præmie til en værdi af 10.000 kroner, bestående af et særligt tilegnet maleri, som udarbejdes af kunstneren Anne Hjorth på baggrund af en snak med vinderen samt en mindre kontant præmie.

Tidligere vindere af Aktiv Prisen
2016/17: PowerCon A/S2015: BM Byggeindustri

2014: DAVA Foods (Tidligere Hedegaard Foods A/S)

2013: Vebbestrup Flødeis

2012: Hobro I.K.

2011: Eurowind Energy A/S

2010: Akzo Nobel

Flere arbejdspladser

Udover selve kåringen af Kenneth Jensen som modtager af Aktiv Prisen 2018 fik erhvervsrådets medlemmer også en status på året, der er gået.

Det er eksempelvis tredje år i træk, at antallet af jobs er steget i Mariagerfjord Kommune.

I 2014 var der 19.485 jobs i Mariagerfjord. Siden da har erhvervsrådet kunne konstatere en svag stigning i både 2016, hvor rådet kunne tælle 20.125 job i kommunen, og i 2017, hvor det endelige antal optalte job blev 20.229.

Desuden ser det ud til, at antallet af job vil kunne stige igen i 2018. I hvert fald kunne erhvervsrådsformand Franz Cuculiza slå fast, at op til flere virksomheder planlægger udvidelser af deres medarbejderstab i det kommende år.

- Vi ved, at Bewi planlægger at udvide med en produktionslinje i Hobro. Nopa Nordic udvider også deres produktion, efter de har lukket deres fabrik i Horsens i efteråret. Arla udvider deres aktiviteter i forbindelse med lukningen af Brabrand Mejeri, og Rockwool øger stadig antallet af arbejdspladser efter den seneste fabriksudvidelse. Men derudover er der forhåbentlig endnu mere i vente, sagde han til de fremmødte erhvervsrådsmedlemmer ved generalforsamlingen.

Ledigheden stiger

På et andet punkt viser tallene imidlertid, at ledigheden i kommunen er steget en smule - helt nøjagtigt fra 3,5 procent i 2016 til 3,8 procent sidste år.

- Men ser man i forhold til resten af Region Nordjylland, hvor man samlet set har oplevet en stigning til 4,6 procent ledige, så klarer vi os godt, lød det fra Franz Cuculiza, der desuden kunne informere om, at man i de lokale industri- og byggevirksomheder begynder at kunne mærke flaskehalse, fordi der er mangel på kvalificeret arbejdskraft.

Derfor har man fra erhvervsrådet side allerede nu sat et netværksinitiativ i gang, der skal hjælpe de lokale virksomheder med at skaffe kvalificeret arbejdskraft. Foreløbig har 30 virksomheder meldt sig til netværket.

Aktiv Prisen 2018 gik til Beierholm-direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce