Børn og unge kan prøve kræfter med cykelsporten

Drømmer du om en plads på podiet efter et cykelløb? Så er det måske noget for dig at prøve kræfter med cykelsporten tirsdag 29. maj i Rosendal. Pressefoto

Børn og unge kan prøve kræfter med cykelsporten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hobro Cykelklub inviterer børn og unge til "Medaljeløb" på en lukket bane i Rosendal.

Hobro: Er du mellem fire og 18 år, drømmer du om at dyrke cykelsport, og har du en cykelhjelm? Så har Hobro Cykelklub et tilbud til dig.

- Kom og deltag i vores Medaljeløb tirsdag 29. maj klokken 17.30, opfordrer formanden for Hobro Cykelklub, Henriette Korneliussen, alle byens børn og unge.

Medaljeløbet er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor cykelklubbens bagvedliggende motiv er at rekruttere nye medlemmer.

I år markerer løbet også, at klubben og Jutlander Bank i Hobro netop har indgået en aftale om at forlænge deres hovedsponsoraftale i tre år.

Medaljeløbet 29. maj foregår på en lukket, en kilometer lang bane bag Rosendalskolen, så alle aldersgrupper kan være med.

- Vi har før haft deltagere helt ned til fire år, fortæller formanden.

Husk cykel og hjelm

Tilmelding er ikke nødvendig, og interesserede skal blot møde op.

- Alle børn og unge, der har en cykel, kan cykle med, og eneste krav derudover er, at deltagerne skal bære cykelhjelm, siger Henriette Korneliussen.

Deltagerne bliver delt ind i aldersklasser, hvor de yngste kører fire omgange, og de ældste kører 10. Alle, der gennemfører, får en medalje bagefter. Om medaljen er af bronze, sølv eller guld, afgøres af den tid, det har taget at fuldføre.

Hvis et ungt menneske bagefter får lyst til smage på livet på en racercykel, har Hobro Cykelklub også et godt tilbud.

- Vi råder over nogle juniorcykler, som nye medlemmer kan låne gratis det første halve år, som i øvrigt også er kontingentfrit, fortæller formanden.

Børn og unge kan prøve kræfter med cykelsporten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce