Børnefri hoteller hitter

Arkivfoto

Børnefri hoteller hitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voksne nordjyder vil gerne undgå børneskrig og larmende leg, når de holder ferie

Nordjylland: Næsten en femtedel af nordjyderne foretrækker at bo på børnefri hoteller, og hver tredje nordjyde er blevet irriteret over andre folks børn på ferien.

Det viser en ny undersøgelse, som er foretaget af hotelbookingportalen Hotels.com. Det er særligt de larmende børn, som forældre ikke sætter grænser for på ferien, som mange nordjyder finder irriterende. Nordjyderne er dog lidt mere rummelige sammenlignet med hovedstadsindbyggerne, når det kommer til børn på ferien.

Undersøgelsen viser, at hver tredje nordjyde har oplevet at blive irriteret på andre rejsendes børn under en ferie, og knap halvdelen af nordjyderne synes, at det er irriterende, når børn råber og skriger på hotellet. Langt over halvdelen af de adspurgte nordjyder skød skylden på de larmende børns forældre, der ikke selv opdrager på deres afkom.

Det betyder, at hver femte nordjyde foretrækker at bo på børnefri hoteller i deres ferie.

 

Hvis man sammenligner Nordjylland med Hovedstaden ser man mange interessante forskelle. Selvom mange nordjyder foretrækker børnefri hoteller, så sætter de imidlertid mere pris på børn omkring sig på ferien end indbyggerne i Region Hovedstaden. Hver fjerde nordjyde synes nemlig, at det giver liv med børn omkring sig på ferien, mens det kun er lidt mere end hver tiende hovedstadsindbygger, der holder af at være omgivet af livlige børn på ferien.

Undersøgelsen er blevet foretaget på internettet i perioden 29. juni-4. juli 2016. I alt omfatter undersøgelsen 1.034 respondenter fra hele landet over 18 år.

pcb

 

Børnefri hoteller hitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce