Borgmesterbesøg på Madam Blå

Mogens Jespersen lægger tirsdag vejen forbi Madam Blå i Hobro, hvor der hver dag klokken 12 serveres et billigt måltid mad til stedets brugere. Her skal han spise og svare på spørgsmål. Arkivfoto

Borgmesterbesøg på Madam Blå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mariagerfjord Kommunes borgmester Mogens Jespersen lægger i næste uge vejen forbi Blå Kors' værested for socialt udsatte i Hobro. Her vil han svare på brugernes spørgsmål frem mod kommunalvalget.

Hobro: Det er normalt ikke borgmestre, der er flest af på Blå Kors' værested Madam Blå i Hobro, men tirsdag 7. november er i den sammenhæng ikke en normal dag på værestedet

Den dag kommer Mariagerfjord Kommunes borgmester Mogens Jespersen (V) nemlig på besøg.

- I anledning af kommunalvalget vil vi gerne vise borgmesteren rundt på vores værested og give vores brugere mulighed for at møde borgmesteren og stille ham spørgsmål. Samtidig har vi bedt borgmesteren fortælle lidt om valget, og om hvorfor det er vigtigt at bruge sin stemme, fortæller Alfred Frederiksen, der er leder på Madam Blå i Hobro.

 

Frokost i det blå

Værestedet bliver til daglig brugt af mennesker med misbrugsproblemer, hjemløse, ensomme og mennesker med psykiske og sociale problemer. Mennesker, som Mogens Jespersen mener, det er vigtigt, at kommunen hjælper.

- Det betyder meget for mig, at vi som kommune tager os godt af de mennesker, der af forskellige grunde er havnet på kanten af samfundet, og at vi hele tiden kigger på, hvordan vi bedst kan hjælpe dem, siger Mogens Jespersen om en af grundene til sit besøg på værestedet.

På værestedet kan man udover socialt samvær og hjælp og rådgivning fra personalet og de frivillige også købe et billigt måltid mad. Om det også er det, der har lokket borgmesteren til værestedet, skal være usagt, men i hvert fald kommer han og spiser frokost på værestedet.

- Det er stille og roligt og helt nede på jorden. Borgmesteren har taget imod tilbuddet om at spise med og vil efter frokosten fortælle lidt om valget og svare på spørgsmål fra brugerne, forklarer Alfred Frederiksen.

Borgmesterbesøg på Madam Blå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce