Cambridge-engelsk efter skoletid

22 folkeskoleelever er begyndt på et ambitiøst Cambridge English-kursus på Mariagerfjord Gymnasium. På billedet ses eleverne sammen med underviser Brian Holm Sørensen og rektor Jette Engelbreth. PR-foto

Cambridge-engelsk efter skoletid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cambridge English er engelsk på højt niveau, og det kræver lidt ekstra. Derfor har folkeskoleeleverne været til en screening inden kursets start.

Hobro: 22 folkeskoleelever har takket ja til et Cambridge English-kursus, der er begyndt på Mariagerfjord Gymnasium. Kurset er resultatet af et nyt samarbejde mellem gymnasiet og flere folkeskoler i Mariagerfjord Kommune.

Cambridge English er engelsk på højt niveau, og det kræver lidt ekstra. Derfor har folkeskoleeleverne været til en screening inden kursets start for at finde ud af, om de ville kunne klare kravene. Resultatet var positivt: Alle 22 elever, der havde tilmeldt sig, fik grønt lys og kunne dermed møde på gymnasiet.

Eleverne kommer fra Rosendalskolen og Søndre Skole, og én af dem er Sarah:

- Jeg kunne godt bruge lidt ekstra udfordring i engelsk, og derfor meldte jeg mig til kurset. Jeg overvejer at studere eller arbejde i udlandet efter gymnasiet, og dét kan jeg bruge beviset til.

Brian Holm Sørensen underviser til dagligt i Dansk og Engelsk på Mariagerfjord Gymnasium, og han har tidligere undervist gymnasieelever i Cambridge English. Hans forventninger til det nye samarbejde er høje:

- Jeg kan allerede nu fornemme, at det er en flok dygtige unge mennesker, vi har med at gøre. Niveauet er højt, og det viser, at der på folkeskolerne i vores nærområde er en meget talentfuld flok, som helt sikkert kommer til at nyde godt af projektet, mener lektor Brian Holm Sørensen.

Kurset på Mariagerfjord Gymnasium foregår hver torsdag eftermiddag frem til jul, hvor eleverne bliver klædt på til Cambridge English-eksamen.

Cambridge English
Mariagerfjord Gymnasium er certificeret som Cambridge English-skole og udbyder kurset for tredje år i træk.Kurset afsluttes med en mundtlig og skriftlig eksamen - ikke på gymnasiet, men i udvalgte byer - hvor man bliver eksamineret af repræsentanter fra Cambridge University.

Herefter får eleverne et såkaldt Cambridge certifikat, der gælder for livstid og er internationalt anerkendt af både uddannelsesinstitutioner og virksomheder.

Cambridge-engelsk efter skoletid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce