DS Gruppen leverer kanonregnskab

Koncerndirektør Mads Møller Hansen kan præsentere et årsregnskab med en 17 pct. stigning i omsætningen. Privatfoto

DS Gruppen leverer kanonregnskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er dømt betydelig fremgang på både top- og bundlinje hos DS Gruppen. Det viser Hobro-koncernens regnskab for året 2016/17.

Hobro: Der er på alle måder grund til at glæde sig på ledelsesgangene i DS Gruppen. Ifølge årsregnskabet 2016/2017, der for nylig blev offentliggjort, har den familieejede stål- og betonkoncern fra Hobro nemlig haft et ualmindeligt godt år økonomisk set.

Helt konkret er den overordnede omsætning øget med 17 procent til 1319 millioner kroner, mens resultatet før skat er vokset med næsten en tredjedel - nemlig til 82,9 millioner kroner.

- Vi har haft en pæn fremgang i alle selskaberne, og vores afdeling DS Flexhal har tilmed udvidet med nyt kontor på Sjælland, siger koncerndirektør Mads Møller Hansen, der beskriver udviklingen som et resultat af flere faktorer.

Sats på danske job

DS Gruppen har de senere år investeret betydeligt i automatisering og industrialisering, hvilket bidrager positivt til fremgangen, som dog ikke mindst tilskrives en stærk ledelse og målrettede medarbejdere på tværs af koncernens selskaber.

- Vi har både brug for de medarbejdere, der kan bruge hænderne, og dem, der kan bruge hovedet. Vores stab består af lige dele faglærte og ufaglærte medarbejdere og det er ikke mindst deres fælles indsats, der bidrager til årets positive resultat, siger Mads Møller Hansen, som ikke er bleg for at fremhæve DS Gruppen som et eksempel på, hvordan man kan fastholde danske industriarbejdspladser ved at turde satse på dansk produktion.

- Vi er danske, vi er vokset af den jyske muld, og selv om vi har afdelinger i udlandet, foregår hovedparten af vores produktion i Danmark, og det er vi rigtig stolte af. Vi vil gerne gå forrest i en øget industrialisering af byggebranchen ved konstant at fokusere på optimering af produktionsflow og effektivisering af arbejdsprocesser, så vi kan bevare og fremtidssikre danske arbejdspladser, siger koncerndirektøren.

Omsætningsmæssigt er der tale om det bedste år siden 2012/13, hvor DS Gruppen omsatte for knap 1,9 mia. kroner.

/PIMA

DS Gruppen leverer kanonregnskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce