Flere om buddet: Nu vil de private levere genoptræning til kommunens pris

Fra 1. september 2018 kan borgerne i Mariagerfjord Kommune selv vælge, hvor de ønsker at blive genoptrænet. På nuværende tidspunkt er det kommunale tilbud samt fire private aktører godkendt til opgaven. Men flere kan stadig komme til. Arkivfoto: Timo Battefeld/Ritzau Scanpix

Flere om buddet: Nu vil de private levere genoptræning til kommunens pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire private fysioterapeuter skal fremover supplere Mariagerfjord Kommune i leveringen af ortopædkirurgisk genoptræning til kommunens borgere. De har nemlig accepteret at gøre det til den samme pris, som kommunens egne folk leverer servicen til.

Mariagerfjord: Fra og med 1. september kan borgere i Mariagerfjord Kommune selv vælge, om de vil genoptrænes ved det kommunale tilbud eller hos en privat leverandør.

Det står klart, efter at fire lokale leverandører af fysioterapi har valgt at byde ind på den ortopædkirurgisk genoptræning i kommunen.

De fire leverandører er Mariager Fysioterapi ApS, Fysioterapeut Mogens Samuelsen, Benefit i Hobro og Hadsund samt Arden Fysioterapi, som alle er blevet godkendt til at levere ortopædkirurgisk genoptræning i Mariagerfjord Kommune. Det sker vel at mærke til dén pris, som kommunens eget tilbud Sundhed & Træning vandt den offentlige udbudsrunde med i foråret.

- Kvaliteten stiger

Formand i udvalget for sundhed og omsorg i Mariagerfjord Kommune, Jan Andersen (løsg.) noterer med tilfredshed, at de private leverandører har meldt sig på banen, så borgerne selv kan vælge det tilbud, der passer dem.

- Da vi sendte opgaven i udbud, fik vi den rigtige pris. Nu, hvor vi får flere leverandører at vælge mellem, bliver der konkurrence på kvalitet, service og åbningstider. Det er en stor fordel for de borgere, som har behov for genoptræning, når de udskrives fra sygehuset, siger Jan Andersen.

Udvalgsformanden er sikker på, at det kommunale tilbud kan klare konkurrencen.

- Vores medarbejdere er dygtige, engagerede og meget serviceorienterede, så jeg er sikker på, at de vil give de private leverandører kamp til stregen. Det vigtige for mig er, at kvaliteten er i top, prisen er konkurrencedygtig og at vores borgere selv kan vælge, hvem der skal genoptræne dem, og hvor det skal foregå, siger Jan Andersen.

I foråret 2018 var den ortopædkirurgiske genoptræning i offentligt udbud. Fem leverandører bød ind på opgaven. Det kommunale tilbud Sundhed og Træning gav den billigste pris og fik dermed opgaven.

Flere om buddet: Nu vil de private levere genoptræning til kommunens pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce