Hvem blev lottomillionær i Rema 1000?

En heldig spiller har vundet tre millioner kroner i lotto på en kupon købt i Rema 1000 på Mariagervej i Hobro. Arkivfoto

Hvem blev lottomillionær i Rema 1000?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En borger har spillet sig selv til tre millioner lottokroner, da vedkommende i sidste uge købte en lottokupon i Rema 1000 i Hobro. Men vinderen af de mange penge har endnu ikke meldt sig hos Danske Spil.

Mariagerfjord: En Mariagerfjord-borger er med stor sandsynlighed blevet hele tre millioner kroner rigere inden for de seneste dage.

Danske Spil har i hvert fald slået fast, at den ene af de to lottokuponer, der i den forgangne weekend ramte ugens syv vindertal med en samlet præmie på 6.000.000 kroner, er købt i dagligvarebutikken Rema 1000 på Mariagervej 2 i Hobro.

Indehaveren af kuponen skal dele pengepræmien med en anden heldig vinder, der har købt sin kupon i en 7-Eleven i Aarhus, og dermed kan de to altså se frem til at få tre millioner kroner hver.

Hvem den heldige vinder fra Rema 1000 er, vides imidlertid ikke endnu. I hvert fald havde vedkommende ikke rettet henvendelse til hverken butikken eller Danske Spil, da købmand Stinus Steimle mandag formiddag var i kontakt med netop spiludbyderen.

Men ikke desto mindre glæder købmanden sig over, at det lige præcis er i hans butik, der er blevet langet en af de sjældne millionærkuponer over disken.

- Det er da sjovt, at det lige er hos os, den ene kupon er købt. Som det er nu, ved vi jo ikke, om det er en af vores lokale, faste kunder, der har vundet. Vi kan jo ikke tjekke vores kunders kuponer hos os, og hos Danske Spil har man, så vidt jeg ved, heller ikke hørt noget endnu. Men vi håber da, at det snart sker, siger Stinus Steimle til Amtsavisen.

Han opfordrer derfor alle, der i sidste uge har købt en lottokupon i Rema 1000 på Mariagervej i Hobro til at få krydstjekket deres kupon med de syv udtrukne lottotal i en fart.

Som bonusinfo kan det fortælles, at denne uges vindertal er: 2, 9, 11, 13, 21, 25, 27.

Held og lykke.

Hvem blev lottomillionær i Rema 1000?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce