Lokalt malerfirma overtager 'gammel' kollega

Niels Rasmussen (tv) og Tonny Andersen er blevet enige om en handel, der fra nytår gør Hadsundvirksomheden Kaj Petersens Eftf. til en del af Hobro Malerfirma. Privatfoto

Lokalt malerfirma overtager 'gammel' kollega

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hobro Malerfirma overtager den 109 år gamle malervirksomhed Kaj Petersens Eftf. i Hadsund. Men virksomheden vil blive drevet videre i den hidtidige ånd, lyder meldingen fra den nye ejer.

Hobro: Hadsundvirksomheden Kaj Petersens Eftf. bliver fremover en del af forretningen i Hobro Malerfirma. Det står klart efter, at virksomhedens indehaver, 65-årige Tonny Andersen, er blevet enig med sig selv og Hobro Malerfirma om at overdrage nøglerne til forretningen til branchekollegaen.

I Hobro Malerfirma ser man frem til den opgave, det bliver at skulle løfte arven videre efter malermester Tonny Andersen farvel. Det fortæller den nye ejer og malermester i Hobro Malerfirma Niels Rasmussen.

- Vi kører selvfølgelig virksomheden videre i samme navn og ånd. Det er et 109 år gammelt malerfirma, og en så lang og respektabel historie har vi ikke tænkt os at slette. I stedet fortsætter vi med at levere malearbejde af høj faglig standard - helt i Tonnys ånd, siger han og begrunder overtagelsen af Kaj Petersens Eftf. med, at der efter virksomhedens mening er et stort potentiale i Hadsund by og omegn.

God basis for vækst

Hobro Malerfirma har allerede en malersvend, der er bosat i Hadsund. Derfor er planen i første omgang, at det bliver hende, der får til opgave at overtage penslerne efter Tonny Andersen og udføre det fremtidige malearbejde i Hadsund og omegn.

På længere sigt satser Niels Rasmussen dog på, at der vil være basis for at ansætte flere malersvende, som skal dække opgaverne på hadsundegnen ind. Og ifølge den afgående malermester i Kaj Petersens Eftf. er der gode chancer for, at det kan lade sig gøre.

- På grund af min alder har der de sidste år kun været mig selv i firmaet. Men, tidligere har jeg haft op til ti svende ansat, så jeg er ikke i tvivl om, at Niels og Hobro Malerfirma kan få mit malerfirma op i samme gear igen. Det er jo også derfor, at jeg har valgt dem til at videreføre firmaet, siger Tonny Andersen om salget af forretningen.

Lokalt malerfirma overtager 'gammel' kollega

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce