Mariagerfjord Kommune lægger an til ny sundhedspolitik

Udvalgsformand for Sundhed og Omsorg, Jan Andersen siger:- Det giver livskvalitet og de bedste muligheder for det gode liv, hvis vores borgere mestrer deres eget liv og kan finde mening i hverdagen. Derfor er det vores opgave at være med til at sikre, at alle har de bedste betingelser for at opnå et sundt og godt liv. PR-foto

Mariagerfjord Kommune lægger an til ny sundhedspolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sundhedspolitikken fokuserer blandt andet på lighed i sundhed, sunde rammer, tidlig indsats og meningsfulde fællesskaber.

Mariagerfjord: I Mariagerfjord Kommune forstår man sundhed som mere end blot fravær af sygdom. Sundhed er både den fysiske og mentale sundhed og rummer også sociale og kulturelle faktorer, hedder det i en pressemeddelelse fra kommunen.

Det er en stolt udvalgsformand, Jan Andersen, for Sundhed og Omsorg, som nu kan sende et udkast til den nye sundhedspolitik i høring. Han siger:

- Det giver livskvalitet og de bedste muligheder for det gode liv, hvis vores borgere mestrer deres eget liv og kan finde mening i hverdagen. Derfor er det vores opgave at være med til at sikre, at alle har de bedste betingelser for at opnå et sundt og godt liv.

Håber på mange høringssvar

Sundhedspolitikken skal sætte rammerne for det samlede arbejde med at styrke borgernes sundhed og trivsel lige fra vugge til krukke. Derfor håber udvalgsformanden, at der kommer rigtig mange høringssvar. De kan nemlig kvalificere politikken og danne grundlag for spændende diskussioner i arbejdet med strategier og handleplaner efter høringsfristen.

Når politikken er godkendt skal ord omdannes til handlinger. Strategierne vil i høj grad fokusere på lighed i sundhed, sunde rammer, tidlig indsats og meningsfulde fællesskaber.

- I sundhedspolitikken peger vi også på det, der kan påvirke sundhed og trivsel. Det er mental sundhed, sundhedsvaner og kronisk sygdom. Det er seriøse indsatsområder, som vi hurtigt skal have en plan for, slutter udvalgsformanden.

Arbejdet med sundhedspolitikken vil blive formet i tæt samarbejde og i partnerskaber med borgere, foreninger og frivillige.

Mariagerfjord Kommune lægger an til ny sundhedspolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce