Masser af juleindbrud anmeldt

Arkivfoto: Torben Klint/Scanpix

Masser af juleindbrud anmeldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mariagerfjord: Nordjyllands Politi har i løbet af juledagene modtaget rigtig mange henvendelser om mistænkelige personer, der er set luske rundt og interessere sig lidt for meget for huse og lejligheder i Himmerland. Og i Mariagerfjord Kommune har en del af disse personer altså også haft heldet med sig.

Et af de ramte steder er Føtex på Adelgade i Hobro, hvor ukendte gerningsmænd lørdag 23. december klokken 01.18 sparkede en bagdør op, der gik ind til forretningens radio- og tv-afdeling, og stjal noget forskelligt elektronik.

Natten mellem lørdag 23. og søndag 24. december pillede en ukendt gerningsmand en rude ud af en altandør, og skaffede sig på den måde adgang til en lejlighed på Blåkildevej i Arden. Der er dog tilsyneladende intet stjålet.

Søndag 24. december klokken 05.00 gik alarmen i Kridthuset, som er en afdeling af Assens Skole, der ligger på Skolegade i Assens. Det viste sig, at der var blevet brudt en udvendig dør op, hvorefter gerningsmanden havde stjålet et pengeskab indeholdende et mindre pengebeløb og lidt medicin. Pengeskabet blev to dage senere fundet smidt ved en ejendom i Havndal, oplyser politiet.

En villa på Kystvejen i Øster Hurup havde juleaften en ubuden julegæst. Politiet ved ikke, hvordan gerningsmanden er kommet ind, men der er stjålet tegnebøger, 1200 kroner i kontanter, noget kosmetik, et gavekort på 800 kroner til Matas samt en bærbar computer af mærket Acer.

Ligeledes fra et sommerhus på Kystvejen i Øster Hurup er der mellem søndag 24. og mandag 25. december brudt et vindue op ind til husets køkken. Der er tilsyneladende intet stjålet.

En ukendt gerningsmand har mandag 25. december klokken 05.20 begået indbrud i pølsevognen på Store Torv på Adelgade i Hobro. Tyven har skaffet sig adgang til stedet ved at knuse en rude, hvorefter vedkommende har stjålet en pengekasse indeholdende 3000 kroner.

På Rosengade i Mariager har ukendte gerningsmænd på et tidspunkt mellem lørdag 23. december og mandag 25. december taget sig god tid til at tømme en lejlighed. Gerningsmændene har sparket en dør ind til lejligheden, hvorefter de blandt andet er stukket af med otte PH-lamper af forskellige modeller, En borddekoration, en Wegner-stol, en Faaborg-stol designet af Kaare Klint, et konsol-ur, en bærbar computer af mærket Acer, en billardtaske med to køller samt to herrejakker, oplyser Nordjyllands Politi.

På Stærevej i Assens blev der tirsdag 26. december klokken 20.57 brudt et vindue op ind til en villa, og en ukendt gerningsmand stjal et pengeskab med ukendt indhold fra husets soveværelse.

Slutteligt er der fra et sommerhus på Lærkevej Væltesbakke i Øster Hurup på et tidspunkt mellem mandag 25. december og tirsdag 26. december stjålet otte 7'er-stole designet af Arne Jacobsen.

Masser af juleindbrud anmeldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce