Pigekor tog på musikalsk velgørenhedsturné

Mariagerfjord Pigekor har været på velgørenhedsturné på en række plejehjem, plejecentre og Hobro Sygehus i julen. Her synger de for beboerne på Solgaven i Hobro. Privatfoto

Pigekor tog på musikalsk velgørenhedsturné

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgere og beboere på kommunens plejehjem, behandlingscentre og sygehus fik en rørende oplevelse, da Mariagerfjord Pigekor tog på velgørenhedsturné rundt i kommunen for at synge julen ind.

Mariagerfjord: Blå Kors Hjemmet Hobro, Hobro Alderdomshjem, Hobro Sygehus, Solgaven, Neurocenter Østerskoven, Fjordvang i Mariager og De Gamles Gård i Assens blev i julen glædeligt overraskede af en akustisk julekoncert helt tæt på med Mariagerfjord Pigekor.

Koncerterne blev sunget som en julegave til de borgere, der til daglig ikke har mulighed for at få en koncertoplevelse - for musikkens glæde skal alle have lov at opleve, lød forklaringen fra koret. Det endte med at blive en rørende oplevelse, og under koncerterne sang pigerne endda både smil og tårer frem hos deres tilhører.

- Julen er en følsom tid for mange af vores beboere, og det var tydeligt, at flere blev berørte over pigernes sang. Vi kunne også mærke, at pigerne også var berørte over at se store, seje mænd med blanke øjne. Beboerne har i de efterfølgende dage snakket meget om koncerten, og vi har tilmed sunget "En Stjerne Skinner i Nat" til morgensang, som var en del af pigekorets repertoire, lyder det fra Blå Kors Hjemmet i Hobro.

Også på Neurocenter Østerskoven gjorde besøget indtryk.

- Det har en særlig betydning for os at få besøg af en flok unge, friske piger, der bare giver den gas. De unge her på Neurocenter Østerskoven har stor glæde af mødet ung til ung, da de, grundet deres handicap, i nogen grad er isoleret fra denne type oplevelser. Koncerten med Mariagerfjord Pigekor blev oplevet meget positivt, og vi kunne mærke, at pigerne var oprigtigt glade for at være her, lyder det fra centeret.

/EXP

Pigekor tog på musikalsk velgørenhedsturné

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce