Sebastian kommer med foråret til Mariager

Sebastian har skrevet en lang række sange, som rigtig mange mennesker kan synge med på - og han laver stadig nye sange. PR-foto: Susanne Øhrgaard

Sebastian kommer med foråret til Mariager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den stærke sangskiver har sagt ja til at tage Rytmus med på forårets tourplan.

Mariager: Hos Rytmus er man meget tilfredse med, at det er lykkedes at booke Sebastian til en koncert 10. maj - og spillestedet kommer med på hans tour 2019.

Sebastian er ligesom mange af de andre af landets store kunstnere meget eftertragtet, og til denne turné var der venteliste blandt landets spillesteder, for at være med. Da Sebastian blev spurgt, om han ville spille i Rytmus, var hans svar imidlertid, at han vil glæde sig til at komme til Mariager igen. Han syntes, det havde været et godt sted at spille, fortæller Rytmus i en pressemeddelelse.

Gamle og helt nye sange

Når Sebastian alene på scenen møder sit publikum, får poesien vinger. Han ledsager sine sange med anekdoter og underfundig humor og samtidig føjer nye Sebastian-sange sig ind i repertoiret, ikke alene fra det seneste album, men også sange, der endnu venter på, at den altid produktive Sebastian finder tid til at gå i studiet og indspille dem.

Sebastian er et langtidsholdbart ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i snart 50 år. Som trubadur giver han publikum en både munter og eftertænksom aften. Den musikalske variation, der præger Sebastian som sangskriver, kommer stærkt til udtryk ved solokoncerterne, hvor han byder på både de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og de eviggrønne sange, som de fleste kan synge med på.

Sebastian kommer med foråret til Mariager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce