TV2 sender julekoncert fra Mariager Kirke

Mariager Kirke er i år ramme om TV2 Nords julekoncert, som sendes på kanalen over de fire søndage i advent. PR-foto

TV2 sender julekoncert fra Mariager Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Operasangeren Jens-Christian Wandt står i spidsen for et hold af prisbelønnede klassiske musikere, når TV2 Nord sender fra koncerten i Mariager Kirke.

Mariager: Der er totalt udsolgt til årets julekoncert i Mariager Kirke, som også bliver optaget af TV2 Nord. Tv-stationen har ellers gennem flere år optaget i Skagen Kirke.

Koncerten finder sted torsdag 22. november kl. 19.30, hvor operasangeren Jens-Christian Wandt er både solist og konferencier.

Publikum kan opleve et program med de kendte og klassiske sange som En rose så jeg skyde, Dejlig er jorden, Julen har bragt velsignet bud, O hellige nat, Barn Jesus i en krybbe lå, Nu tændes tusind julelys og mange flere.

Ved koncerten medvirker også mezzosopranen Andrea Pellegrini, Holmens Herrekvartet, som til daglig er en del af koret ved Holmens Kirke i København, og 1. organist ved Holmens Kirke og Slotsorganist ved Christiansborg, Jakob Lorentzen.

Få dage før koncerten i Mariager tildeles han Frobeniusfondens Store pris på 250.000 kroner, det er den største pris der gives til en kirkemusiker i Skandinavien. Jakob Lorentzen modtager prisen for sit enestående arbejde både som organist, som kordirigent, som komponist og som arrangør.

Ved flyglet sidder pianisten Alexander McKenzie, og han akkompagneres af violinisten Andreas Bernitt.

Programmet bliver en blanding af solistindslag og fællessang.

Koncerten vises i december måned, fordelt over de fire adventssøndage. Koncerten begynder kl. 19.30, men dørene til kirken åbnes kl. 18.45. Der er unummererede pladser, så publikum opfordres til at komme i god tid.

TV2 sender julekoncert fra Mariager Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce