Technicon bedst til at tage fat

På billedet ses vinderne fra Technicon ApS og yderst til højre erhvervschef Michael Christiansen, som overrakte diplom og blomster til den lokale vinder af "Tag Fat" i Mariagerfjord. Pressebillede

Technicon bedst til at tage fat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hobro-virksomhed valgt som Mariagerfjord Kommunes mest innovative virksomhed - er nu med i konkurrencen om at blive hele Nordjyllands mest innovative.

Hobro: Nytårskuren for erhvervslivet i Mariagerfjord dannede baggrund for kåringen af den mest innovative virksomhed i Mariagerfjord.

I år blev det Technicon, der går videre i den regionale konkurrence. Innovationskonkurrencen "Tag Fat på innovation" kører for fjerde gang i hele Nordjylland, hvor der stilles skarpt på virksomheders innovation som en vej til erhvervsudvikling og nye arbejdspladser.

I dette års udgave af konkurrencen har der været fokus på virksomheder, som arbejder med såkaldt smart produktion og service. Det handler om, hvordan virksomhederne formår at kombinere produkter eller serviceydelser med smart data.

Løsningsorienteret

På den baggrund blev der fundet tre lokale semifinalister, Intelligent Systems A/S fra Hadsund og Nopa Nordic A/S og Technicon ApS fra Hobro.

Technicon blev kåret som vinder til nytårskuren foran de 200 deltagere. - Ved udvælgelsen er der lagt særligt vægt på Technicons forretnings- og løsningsorienterede tilgang til implementering af nye teknologier hos deres kunder, virksomhedens aktive og udviklingsorienterede positionering i markedet via bl.a. central deltagelse i MADE (Manufacturing Academy of Denmark), hvor ambitionen er at løfte dansk produktion teknologisk og forretningsmæssigt.

Technicon formår på glimrende vis at forene forskning, innovation, forretning og nye teknologier, siger erhvervschef i Mariagerfjord Erhvervsråd Michael Christiansen i sin begrundelse.

Med kåringen fulgte 10.000 kr. og diplom fra Mariagerfjord Erhvervsråd, og fra Region Nordjylland fulgte muligheden for bl.a. at få lavet en præsentationsvideo af virksomheden.

Hver kommune kårer en lokal vinder, som går videre til den regionale konkurrence i maj om at finde den mest innovative virksomhed i Nordjylland.

Bag innovationskonkurrencen står Vækstforum Nordjylland, Region Nordjylland og de nordjyske kommuner, som alle ønsker at sætte ekstra skub i innovationen i det nordjyske erhvervsliv.

/EXP

Technicon bedst til at tage fat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce