Tre måneder efter bankkrakket: Vi fortsætter det lokale engagement

Op mod 200 børn og voksne mødte op, da Sparekassen Vendsyssel onsdag eftermiddag var vært ved en event i Mariagerhallen. Her fik Mariager Idrætsklub nemlig udleveret spritnye spillerdragter med sparekassens navn og logo på. Trøjerne er leveret fra Intersport i Hadsund. Foto: Pia Pagaard M. Madsen

Tre måneder efter bankkrakket: Vi fortsætter det lokale engagement

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det har på alle måder været en positiv oplevelse for både medarbejdere og kunder i det nu tidligere Østjydsk Bank at blive opkøbt af Sparekassen Vendsyssel. Selv alle lokale sponsorater fortsætter med uforandret styrke, lyder meldingen.

Mariager: Det er efterhånden ved at være tre måneder siden, at Mariagerbanken Østjydsk Bank måtte udsende en fondsbørsmeddelelse, hvori den begærede sig selv konkurs og oplyste, at alle dens aktiver var blevet solgt til Sparekassen Vendsyssel.

Siden da har medarbejderne i de tidligere Østjydsk Bank-filialer i Mariager, Hobro og Hadsund, brugt tiden på at finde sig til rette i deres nye sparekassetilværelse, og det er tilsyneladende gået ganske gnidningsfrit.

- Det går fint. Vi er blevet taget godt imod i Sparekassen Vendsyssel, og de tilbagemeldinger, vi har fået og får fra vores kunder, viser, at der også bliver taget godt imod sparekassen, siger Max Hovedskov.

Selv har han i forbindelse med salget skiftet sin hidtidige titel som bankdirektør i Østjydsk Bank ud med titlen som regionsdirektør i Sparekassen Vendsyssel.

- Vi er kommet godt i gang som en region i Sparekassen Vendsyssel. For mit eget vedkommende er det sværeste faktisk, at jeg skal vænne mig til at sige sparekasse i stedet for bank, ler han.

Sparekassen Vendsyssel er et lokalt pengeinstitut. Det er derfor vigtigt - og også naturligt - at vi fortsætter det tætte samarbejde med det lokale foreningsliv. Det bliver der ikke lavet om på.
Max Hovedskov, regionsdirektør
Facaderne på den nu tidligere Østjydsk Banks filialer i henholdsvis Mariager, Hadsund og Hobro har alle fået nye skilte og vinduesreklamer, så man kan se, at det nu er Sparekassen Vendsyssel, der huserer på adresserne. Eneste levn efter den nu krakkede Mariager-bank er de mørkegrå chaussésten, der fortsat former et
Facaderne på den nu tidligere Østjydsk Banks filialer i henholdsvis Mariager, Hadsund og Hobro har alle fået nye skilte og vinduesreklamer, så man kan se, at det nu er Sparekassen Vendsyssel, der huserer på adresserne. Eneste levn efter den nu krakkede Mariager-bank er de mørkegrå chaussésten, der fortsat former et "Ø" ved hver af de to indgangspartier i Mariager. Foto: Pia Pagaard M. Madsen

- Naturligt at fortsætte

Østjydsk Bank har gennem hele sin eksistens været en aktiv medspiller i det lokale kultur- og foreningsliv i sit dækningsområde. Derfor førte meddelelsen om bankens konkurs i februar en vis uro med sig ude blandt de lokale foreninger.

Det har dog imidlertid vist sig, at der intet er at frygte, for Sparekassen Vendsyssel har efter overtagelsen af Østjydsk Bank valgt at køre alle eksisterende sponsoraftaler videre, som de var.

- Grunden til, at vi som Sparekassen Vendsyssel fortsætter de sponsorater, man tidligere havde i Østjydsk Bank er jo, at Sparekassen Vendsyssel er et lokalt pengeinstitut. Det er derfor vigtigt - og også naturligt - at vi fortsætter det tætte samarbejde med det lokale foreningsliv. Det bliver der ikke lavet om på, siger Max Hovedskov.

Fem års hovedsponsorat

Sparekassen Vendsyssels videreførelse af Østjydsk Banks engagement i det lokale foreningsliv har blandt andet fået betydning for Mariager Idrætsklub (MIK), der med sine mere end 650 medlemmer er lokalområdets talrigeste forening.

Her kan man nemlig glæde sig over, at man har indgået en ny hovedsponsoraftale med Sparekassen Vendsyssel. En aftale, der foreløbig løber frem til 31. december 2022.

- Der var ikke på noget tidspunkt tvivl om, at samarbejdet skulle fortsætte - den eneste udfordring lå i udskiftning af logoer på klubbens spiller- og trænertøj, fortæller Michael Hermund, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Vendsyssel i Mariager.

Men det problem blev løst onsdag eftermiddag i denne uge, hvor MIK fik en enorm bunke, nye spillerdragter med Sparekassen Vendsyssel-logo på udleveret ved en event i Mariagerhallen.

Senere vil også alle andre Østjydsk Bank-reklamer blive udskiftet med reklamer for Sparekassen Vendsyssel.

- Vi er lige nu i en proces, hvor vi får skiftet alle Østjydsk Bank-skilte og -bannere rundt omkring ud, så der i stedet kommer til at stå Sparekassen Vendsyssel. Vi ved ikke helt hvor lang tid, det kommer til at tage, men det er noget, vi har prioriteret højt, så det skal helst ske hurtigst muligt, siger Michael Hermund.

Tre måneder efter bankkrakket: Vi fortsætter det lokale engagement

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce