Uponor fyrer i Hadsund og ansætter i Sverige

Produktionen lukkes nu ned hos Uponor i Hadsund. Arkivfoto: Carl-Erik Hesseldal

Uponor fyrer i Hadsund og ansætter i Sverige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virksomheden Uponor, der producerer materialer til VVS-brancen og til medicinalindustrien, flytter sin produktion til Sverige for at opnå en mere rationel drift.

Virksomheden Uponor, der producerer materialer til VVS-brancen og til medicinalindustrien, flytter sin produktion til Sverige for at opnå en mere rationel drift. Det koster 60 produktionsmedarbejdere i Hadsund jobbet, at fabrikken - i følge ledelsen - ikke er fremtidssikret. Lokalt i virksomheden ønsker direktør Mads Isager ikke at udtale sig nærmere om beslutningen. Han ønsker hverken at sige noget om, hvornår folk skal fratræde, eller hvad produktionsbygningerne fremover skal bruges til.

»Lige nu koncentrerer vi os om at hjælpe de afskedigede medarbejdere videre, det er en svær situation,« siger han og henviser i øvrigt til den meddelelse, koncernen har udsendt.

Uponor fortsætter med salg, administration og logistik i Hadsund. På dette område er cirka 50 medarbejdere beskæftiget.

Ifølge planerne vil Uponor koncentrere produktionen af »infrastrukturløsninger«. Det er blandt andet løsninger til afledning af regnvand.

Den fremtidige produktion kommer til at foregå på to specialiserede fabrikker. Fristad-fabrikken i Sydsverige skal overtage produktionen fra fabrikken i Hadsund, hvor produktionen ophører. Hadsund-enheden er en af de ældste i Uponor, eftersom den blev overtaget i 1983.

Med Uponor-fyringerne får ordet »Den enes død, den andens brød« betydning. For mens folk fyres i Hadsund, planlægger Uponor at øge medarbejderstaben i Fristad i Sverige, når produktionen skal udvides der.

Uponor fyrer i Hadsund og ansætter i Sverige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce