Danmarks første flydende bådauktion


Danmarks første flydende bådauktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Campen Auktioner i Randers er i disse uger ved at gøre klar til det, der bliver Danmarks første bådauktion. Imens det efterhånden er blevet ret almindeligt i Danmark at handle bil på store auktioner, så er der aldrig blevet afholdt lignende auktioner kun med både.

Den flydende bådauktion bliver en del af en større havneevnet i dagene den 25. og 26. juni. Manden bag eventen er Jesper Thomassen, der har mange års erfaring fra bilbranchen.

»Igennem mit arbejde som bilhandler har jeg set, hvordan auktioner benyttes til hurtigt og effektivt, at omsætte biler - til stor fordel for både køber og sælger. Derfor undrede jeg mig over, hvorfor dette ikke er prøvet med både«, siger han.

Jesper Thomassen gik derfor til Campen Auktioner, som straks var med på ideen.

»Vi har tidligere haft enkelte både med på vores store samleauktioner. Og fra vores kunder har der længe været efterspørgsel på egentlige bådauktioner. Derfor valget vi straks at gå med«, siger auktionshusets direktør Finn Campen, der har mange års erfaring som auktionarius og handelsmand.

Under selve auktionen sejler bådene op igennem havnebassinet, så køberne kan se dem i det rette element.

»Det mener jeg, er en stor fordel for køberne, frem for at de kun kan se bådene på land,« siger Finn Campen.

På auktionshusets hjemmeside vil der inden auktionen være mulighed for at se fotos af alle bådene. Her vil det også være muligt at komme med et forhåndsbud. Flere bådfirmaer har allerede vist interessen for auktionen, der også er åben for private sælgere. Alle interesserede kan således tilmelde deres båd via: www.campenauktioner.dk

» Har man tanker om at sælge sin båd, så er det helt sikket stedet, hvor man kan få den vist frem. Samtidig er der jo mulighed for at få en god weekend. Så sejl til Randers og vær med til havneventen. Skulle båden ikke blive solgt, så kan man jo bare sejle hjem igen med en vished om at have haft en god weekend. Og bliver både solgt, ja så må turen hjem jo eventuelt være med taxa«, siger Fin Campen med et smil.

Dagen før Danmarks første flydende bådauktion er der både aftenregatta, jyske mesterskaber i Jetski, markedsboder på kajen og meget mere.

Havneeventen støtter Unicef. Derfor vil der også være en auktion med forskellige effekter, der bliver doneret til formålet.

»Det kan være alt fra sejludstyr til kunst og forskellige gavekort. Og alle der vil bidrage med en donation til denne auktion er velkommen til at kontakte mig«, slutter Jesper Thomassen.

Danmarks første flydende bådauktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.