Populær planteforretning har vokseværk

Til marts flytter Havefolkets Lagersalg i nye, større lokaler. Arkivfoto: Lars Rasborg

Populær planteforretning har vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havefolkets Lagersalg er vokset ud af sine lokaler på Messingvej og flytter til marts næste år i nye og større omgivelser på Marsvej 7 i Randers. Indtil da er der fuld gang i butikken.

Randers: Havefolkets Lagersalg får ny adresse fra marts 2018. Det sker på grund af rent vokseværk, for der er ikke længere plads til alle de ting, indehaveren af butikken, Jens Thor, gerne vil have plads til. Han havde ellers regnet med at blive i mange år i lokalerne på Messingvej 20 H.

- Da vi flyttede ind, tænkte jeg: "Hold op, hvor er der meget plads her". Men allerede efter 12 måneder manglede vi plads. Der er 425 kvadratmeter her, og vi rykker over i 2000 kvadratmeter, når vi flytter forretningen, siger Jens Thor.

Og det er vel at mærke inde, der er 2000 kvadratmeter. Udenfor er der et stort område, som Jens Thor vil bygge op undervejs til også at rumme planter, blomster, krukker med mere til haven.

Eneejer

Han er blevet eneejer af Havefolkets Lagersalg, efter at hans kammerat Daniel Breinøe er gået solo med sit eget projekt. Men de to arbejder stadig sammen, fortæller Jens Thor.

Der er fire fuldtidsansatte i virksomheden og så en håndfuld på deltid. Det er meningen, at når forretningen flytter i nye lokaler, skal der ansættes flere folk.

- Men det er svært, for vi er for få her om sommeren og for mange om vinteren. Vi skal lige have fundet ud at at få det til at balancere bedre, siger Jens Thor.

Han har gjort det til en god forretning at hente store partier blomster i Holland, Tyskland, Kolding og Aarhus. Og så at sælge planterne noget billigere, end de fleste andre planteforretninger gør.

- Til gengæld tager det også lang tid, før man kan tjene nok til at købe sig en større bil, hvis det er det, man gerne vil. Forretningen er god og fornuftig, men man tjener ikke styrtende med penge, lyder det fra Jens Thor, der via en kammerat hørte om, at lokalerne på Marsvej 7, der tidligere husede Baby Sam, og senest Take Now, som er flyttet i nye lokaler, blev ledig.

- Og så slog jeg til, siger Jens Thor.

Han oplyser, at kunderne ikke kommer til at mærke meget til flytningen. Der vil være åbent lige op til adresseskifte til marts, siger han.

Populær planteforretning har vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce