Flere hundrede tusinde julelys skal gøre P-hus til ledestjerne

P-Huset City er pyntet op med flere hunderede julelys. Foto: Jan Szwed

Flere hundrede tusinde julelys skal gøre P-hus til ledestjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

69-årige Søren Fischer har investeret i flere hundrede tusinde julelys og et 14 meter højt juletræ, for at vise vej til P-Huset City, så der kan komme flere kunder i butikken.

69-årige Søren Fischer er randrusianer helt ind til benet. Han begyndte i Randers Tandhjulsfabrik, da han var 31 år, og er nu direktør for firmaet, der har været en familieejet Randers-virksomhed i 100 år.

Randers Tandhjulsfabrik ejer P-Huset City på Fischersgade 26, der er opført i 1990. Men der mangler kunder i butikken, oplyser Søren Fischer.

- Vi mangler parkanter i P-huset - vi i mangler simpelthen kunder i butikken, siger han og tilføjer.

- Vi har 505 pladser, der er fordelt på fem dæk - så det er jo et temmelig stort P-hus med i alt 14500 kvadratmeter, men der er ledig kapacitet.

 Derfor er Søren Fischer gået med på en plan, der skal få mere liv i Randers midtby, og dermed i P-Huset City.

- Mette Bræmer-Jensen, der er citychef i Randers Cityforening, og elinstallatør Jeppe Drejer kom og fortalte mig, at det er blevet besluttet, at man vil gøre Randers til Lysets By - det blev besluttet forrige år, og det vil P-huset City gerne være med til at bidrage til, siger Søren Fischer.

Fredag den 1. december blev der tændt flere hunderede tusinde julelys på P-Huset City.

- Der er sat et lysbånd op omkring hele P-husets areal på femte sal med LED julebelysning. Der er flere hundrede tusinde pære - der er fandeme mange, griner han.

 Søren Fischer synes, det er fornuftigt at investere i julebelysning.

- Jeg synes, det er en god idé, men jeg er også klar over, at den er bekostelig. Men jeg gør det, for at få sat liv i P-huset. Det tør jeg godt gøre, fordi jeg tror på det - tro kan flytte bjerge, men tro kan også flytte biler - så det er det, vi gør. Og der er ingen grund til at køre ud og lede efter parkering i Randers, man kan bare komme ind til os, der er masser af plads, siger Søren Fischer.

Ledestjerne

På toppen af P-huset er der sat et 14 meter højt juletræ op, der er indpakket i julelys.

- Det skal fungere som en slags ledestjerne, som den i Betlehem.  Det skal vise, at her ligger P-huset, og her kan man parkerer, når man foretager sine juleindkøb i Randers City, siger Søren Fischer og tilføjer.

- Jeg vil gerne være med til at styrke byens sammenhold og fællesskab, så vi kan få en endnu mere hyggelig juleby - det er vores kulturarv, og derfor skal vi alle sammen være med til at yde en indsats til julebelysningen, siger han.

På toppen af P-huset, kan man kigge ud over den smukke midtby, hvor Randers City har sat mere end 500.000 julelys op for at skabe julestemning.

- Det er en fantastisk oplevelse at gå derop, når mørket har sænket sig, og LED-lyset får magt.

Fakta
I år har Randers City investeret i ny julebelysning til byen. Sammen med de erhvervsdrivende har de samlet penge ind til at kunne give Randers over 500.000 nye smukke julelys. 

Julemandens stol pynter i Houmeden, Adventskransen på Rådhustorvet tændes hver søndag og stjernehimlen i Brødregade er magisk. Men Randers City har ikke glemt traditionerne, og har naturligvis også pyntet med granguirlander og juletræer. 

I Randers City kan man nyde de mange smukke julelys og få sat ordentlig gang i julestemningen.

Randers City tilbyder et stort udvalg af både special- og kædebutikker. Hvad enten man er til de kendte mærker, enestående produkter eller lokale specialiteter, kan man finde det i Randers' burtikker.

Om sponsoreret indhold på vores nyhedssites

Sponsorerede artikler laves i et samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle native-afdeling og en annoncør.

Ved artikler markeret med "Sponsoreret indhold", har annoncøren betalt for artiklen og har indflydelse på det emne, artiklen beskæftiger sig med, mens Jysk Fynske Mediers journalister på native-redaktionen står for bl.a. idéudvikling, vinkling, billedvalg og tekst.

Sponsorerede artikler bringes side om side med almindeligt redaktionelt indhold, og skal leve op til de samme kvalitetsstandarder samt til den værdi, stil og tone, læserne kender fra Jysk Fynske Mediers øvrige indhold. Den ansvarlige native-redaktør har til enhver tid fuld redigeringsret over det native-indhold, der publiceres hos Jysk Fynske Medier.

Flere hundrede tusinde julelys skal gøre P-hus til ledestjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.