Sparekassen Kronjylland ny sponsor for kvindelandsholdet

Sparekassen Kronjyllands adm. direktør Klaus Skjødt har som indledning på sponsoratet været ude at løbe med landsholdets anfører Stine Jørgensen. Undervejs talte de blandt andet om ambitioner for både landsholdet og Sparekassen Kronjylland. Foto: Pressefoto Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland ny sponsor for kvindelandsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sparekassen Kronjylland er blevet landsdækkende, og for at styrke synligheden i de nye områder er det kronjyske pengeinstitut blevet hovedsponsor for kvindelandsholdet i håndbold. Administrerende direktør Klaus Skjødt understreger, at det ikke resulterer i et mindre lokalt sponsorengagement.

Randers: Sparekassen Kronjylland er hovedsponsor i de kronjyske sportsflagskibe Randers FC og Randers HK, mens pengeinstituttet i en årrække også har ydet økonomisk støtte til den lokale breddeidræt.

Men nu udvider banken sit sponsorengagement til nationalt niveau. De næste tre år er Sparekassen Kronjylland sammen med teleselskabet Waoo således hovedsponsor for det danske kvindelandshold i håndbold.

- Indtil nu har vi primært arbejdet i lokale sponsorater, som den enkelte afdeling har draget nytte af, men vi kunne godt tænke os at have et sponsorat som alle afdelinger kunne være fælles om og en mere tydelig national profil, siger administrerende direktør i Sparekassen Kronjylland Klaus Skjødt til Randers Amtsavis.

I 2009 havde banken omkring 50.000 kunder. Et kundetal, som i dag er vokset til omkring 150.000. År tilbage havde Sparekassen Kronjylland primært sine afdelinger i Midt- og Østjylland, men over årene er banken vokset og dækker efterhånden en stor del af Danmark.

Det nye sponsorat af kvindelandsholdet skal give mere synlighed i de nye forretningsområder.

- Vi føler, at det er naturligt at tage det næste skridt sponsormæssigt, og kvindelandsholdets rejse tilbage mod toppen under slogannet #påvej, identificerer vi os med. Vi er også selv på en rejse, hvor vi har fokus på at udvikle Sparekassen Kronjylland. Vi tror på det setup, som er omkring det danske kvindelandshold, og vi glæder os til at hjælpe dem tilbage i toppen og bruge dem som platform til at gøre os endnu mere synlige rundt i landet, fortæller direktøren.

Fortsat lokalt engagement

Dansk Håndbold Forbund og Sparekassen Kronjylland har indgået en aftale om, at sponsoraftalens beløb ikke må offentliggøres, men det koster sandsynligvis en klækkelig pose penge at pryde fronten på kvindelandsholdets trøjer de næste tre år, som kulminerer med EM på hjemmebane i 2020.

Klaus Skjødt understreger dog, at den nationale sponsorsatsning ikke er et udtryk for, at banken nedtrapper deres lokale sponsorengagement i Kronjylland.

- Vores sponsorater i Randers er flagskibssponsorater på sportssiden, og vi fortsætter som hovedsponsor i både i Randers RC og Randers HK samt med en lang række sponsorater i breddeidrætten. Hvert år bruger vi et pænt tocifret millionbeløb, og vi øger sponsorbudgettet det kommende år, fortæller direktøren, som pointerer, at flere sponsorater er periodiske, hvilket giver plads til nye sponsoraftaler.

- Man kan for eksempel være med til at starte noget nyt op som sponsor, hvilket kan være inden for alle mulige områder, og så bliver det måske selvkørende, og dermed frigives nogle sponsorkroner, forklarer direktøren.

Men kan du garantere, at den her nationale satsning ikke kommer til at få indflydelse på jeres sponsorengagement i de lokale sportsklubber i Kronjylland?

- Jeg kan garantere, at vi fortsætter som hovedsponsor i Randers FC og Randers HK, ligesom vi også fortsætter med at støtte breddeidrætten. Selvfølgelig kan jeg ikke udstikke evige garantier, men sponsoratet af kvindelandsholdet er ikke et udtryk for et mindre lokalt sponsorengagement, siger Klaus Skjødt.

Sparekassen Kronjylland ny sponsor for kvindelandsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce