Sosu-skolen har fjernet alle mellemledere

Céline Kragh Vissing, ny chef for pædagogisk assistentuddannelse og før-indgang. Foto: Randers Social- og Sundhedsskole

Sosu-skolen har fjernet alle mellemledere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Social- og Sundhedsskole fjerner mellemledere og hyrer "rigtige" chefer. "Målet er blandt andet at blive bedre rustet til vores digitale fremtid."

RANDERS: Randers Social- og Sundhedsskole har møbleret om på chefgangen. Et helt lag af mellemledere er blevet fjernet og erstattet af tre "rigtige" chefer.

- Blandt andet som led i en tydelig satsning på fremtidens digitale sundhedsteknologi, sige skolens direktør, Marie Dyhrberg.

- Vores ambition er helt klart, at Randers skal være førende på velfærdsteknologien. Og det starter naturligt nok allerede, når vi uddanner fremtidens medarbejdere.

Det betyder, at de randrusianske sosu-elever fremover kommer til at arbejde med virtual reality-læring, hvor de vil kunne træne deres arbejdsfunktioner helt tæt på virkeligheden. En virkelighed, som ganske vist er skabt digitalt, men som vil give eleverne konkrete færdigheder at tage med i deres kommende job.

- Samtidig med at vi ved, at sundhedspersonalet i høj grad kommer til at benytte digitale redskaber i deres arbejde. Noget vi også vil klæde vores elever på til at kunne tackle, siger Marie Dyhrberg.

Og her kommer de tre nye chefer ind i billedet.

René Dybdal får som sit særlige ansvarsområde netop skolens digitale virkelighed. Céline Krag Vissing bliver chef for den pædagogiske assistent-uddannelse. Mens Ann Taul Andersen får som et af sine arbejdsområder at fastholde de elever, der allerede har fundet vej til Social- og Sundhedsskolen.

Også derfor er en af vores ambitioner, at vi i endnu højere grad skal motivere vores elever. Vi har de rigtige elever, men skal blive endnu dygtigere til at føre dem hele vejen gennem deres uddannelse
Marie Dyhrberg, direktør for Randers Social- og Sundhedsskole
Ann Taul Andersen er chef for det, Randers Social- og Sundhedskole kalder
Ann Taul Andersen er chef for det, Randers Social- og Sundhedskole kalder "indgang og fastholdelse". Foto: Randers Social- og Sundhedsskole

For stort frafald

- Ligesom alle andre tilsvarende uddannelser slås vi med at holde på vores elever. Vi har et frafald på 15 procent. Og det ligger nogenlunde konstant. Vi kan ikke rigtigt få det ned, siger direktøren.

Et problem i en tid, hvor sosu-skolerne generelt mister ansøgere.

- Også derfor er en af vores ambitioner, at vi i endnu højere grad skal motivere vores elever. Vi har de rigtige elever, men skal blive endnu dygtigere til at føre dem hele vejen gennem deres uddannelse.

Et redskab vil i denne sammenhæng være at tilbyde Randers Social- og Sundhedsskole som et stærkt miljø - både fagligt og socialt.

- Og også her spiller vores satsning på de digitale redskaber en motiverende rolle. Fokus på sosu-området har gennem lanng tid primært været kvantitativt. Fremover vil vi i Randers lægge lige så stor vægt på kvaliteten i vores uddannelser, siger Marie Dyhrberg.

René Dybdal er ny udviklingschef. Foto: Randers Social- og Sundhedsskole
René Dybdal er ny udviklingschef. Foto: Randers Social- og Sundhedsskole

Sosu-skolen har fjernet alle mellemledere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce