Stor triumf: Randers Cimbria udligner semifinaleserien efter nyt drama

Kyndahl Hill lavede store spil igen i aftes i sejren over HIC. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Stor triumf: Randers Cimbria udligner semifinaleserien efter nyt drama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erik Olsons viste skarphed i slutminutterne af semifinaleserien, og med en dramatisk sejr sender randrusianerne serien ud i en afgørende kamp fem.

Randers: Der var lagt op til et brag i Arena Randers i semifinale nummer fire mellem Randers Cimbria og Horsens IC mandag aften.

Efter en fantastisk og intens kamp trak Randers Cimbria det længste strå med en flot sejr på 85-81 over horsensianerne.

Presset var på Randers Cimbria, der ligesom i sidste uge, have ryggen mod muren i bestræbelserne om at nå klubbens første DM-finale siden 2014. Til gengæld gik randrusianerne også ind til semifinalen med selvtillid efter den overraskende storsejr i Horsens i sidste uge.

HIC fik også et chok op til kampen, da en af holdets største profiler Vednan Borovcanin måtte sidde ude med en brækket knogle i hånden.

Randers Cimbria kom flyvende ud til kampen under ledelse af holdets veteran Chris Nielsen. Han viste endnu en gang skræmmende skarphed med flere hurtige trepointsscoringer.

Randers Cimria kom hurtigt foran med 14-5, men HIC kom hurtigt helt ind i kampen igen. Kevin Larsen og Shanon Hale viste prøver på deres fysiske spil, og i det hele taget var der høj tænding i første periode.

Meget symptomatisk startede anden periode med en Chris Nielsen-scoring bag trepointslinjen. Selvom Erik Olsons tropper hele tiden var et skridt foran HIC i denne fase, så fulgte gæsterne godt med, og de viste langt bedre takter end i kamp tre i Forum Horsens.

Kyndahl Hill har været en åbenbaring i sin første sæson i Kronjylland, og han har også været forrygende i årets slutspil. Han fortsatte takterne i første halvleg i mandagens dyst. Med både et dunk og et imponerende block fik han Cimbria-tilhængerne op af stolene i Arena Randers.

I slutningen af anden periode tilkæmpede HIC sig dog føringen for første gang i kampen. Kevin Larsen har været blandt de største profiler i basketligaen i de sidste par sæsoner, og i første halvleg var han også ustoppelig med 17 point.

HIC var ovenpå inden pausen, men Charlie Burgess sørgede med en trepointsscoring for en helt tæt stilling på 41-42 til gæsterne ved pausen.

Basketligaen
Randers Cimbria - Horsens IC 85-81 (41-42)Perioderesultater: (23-19), (18-23), (22-22), (22-17).Randers Cimbria: Chris Nielsen 27, Charlie Burgess 17, Devon Thomas 12, Kyndahl Hill 8, Jerrel Williams 8, Marinus Mouboe 6, Deuce Bello 4, Simon Bjørnebo 3. Horsens IC: Kevin Larsen 24, Lawrence Alexander 21. Rebounds: Randers Cimbria 39 og Horsens IC 47.
Chris Nielsen og Charlie Burgess kunne juble efter en fantastisk sejr i semifinale fire.  Foto: Mathias Fredslund Hansen
Chris Nielsen og Charlie Burgess kunne juble efter en fantastisk sejr i semifinale fire. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Mesterlige Chris Nielsen

Anden halvleg fortsatte i samme intense tempo. Begge holds defensiv stod solidt, og det var derfor en meget lavtscorende kamp med masser af fysik og ondt blod mellem de to mandskaber.

Ingen af holdene ville tabe denne kamp, og det var helt tydeligt at se på banen. Føringen skiftede nemlig adskillige gange i løbet af tredje periode.

HIC var hele tiden et skridt foran i det meste af en tæt fjerde periode, og tilskuerne i Arena Randers fik dramatik for alle pengene.

Med lidt over ét minut tilbage af kampen bragte Lawrence Alexander gæsterne foran med et enkelt point.

Randers Cimbria ville dog ikke give kampen op, og få momenter senere bragte Marinus Mouboe hjemmeholdet foran med to point til kæmpe jubel i Arena Randers.

Jublen fortsatte kort efter, da forsvaret stod den store test. Randers Cimbria vandt en højdramatisk kamp med 85-81 og sender serien ud i en afgørende kamp om at komme i finalen.

Chris Nielsen blev topscorer for Randers Cimbria med 27 point. Kyndahl Hill og Charlie Burgess havde også stor andel i sejren.

Den afgørende semifinale spilles i Forum Horsens torsdag aften.

Stor triumf: Randers Cimbria udligner semifinaleserien efter nyt drama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce