Bundhold sender randrusianske talenter på en lang tur hjem


Bundhold sender randrusianske talenter på en lang tur hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Freja FC's U17-drenge kom foran mod bundholdet HB Køge, men de måtte alligevel rejse hjem uden point. Ifølge cheftræner Anders Nim blev det for individuelt, og det udnyttede hjemmeholdet.

Køge: Randers Freja FC's U17-drenge skulle onsdag aften forsøge at følge op på et flot comeback senest mod Brøndby. Bundholdet HB Køge var på menuen, men på trods af et føringsmål af Tobias Klysner og bolddominans kampen igennem endte det med et nederlag.

- Vi spillede alt for individuelt. Det var uden relationer, og alt for mange spillere tog bare kuglen og løb afsted med den i stedet for at spille med den, sagde Randers Freja FC's cheftræner Anders Nim.

Ifølge cheftræneren kom randrusianerne ikke godt ind i opgøret, men alligevel kom de foran efter en halv time.

- Vi kom foran, men det var alt for passivt. Der manglede aggressivitet i både dueller og presspil. Hele tiden reagerede vi på Køge-spillerne i stedet for at agere, og det ærgrede mig, fordi Køge ville ikke meget i kampen. De satsede på omstillinger, og det fik de held med, sagde cheftræneren.

Hjemmeholdet udlignede kort før pausen efter en dyb bold ned bag det randrusianske forsvar, og det gav anledning til en velment opsang i omklædningsrummet.

- Jeg gav drengene en opsang i pausen. Vi præsterede langt under niveau, og det så ud til at virke, da vi kom ud fra pausen, men bedst som det lugtede af, at vi skulle foran, lavede vi en kæmpe personlig fejl, som Køge udnyttede, sagde Anders Nim.

Han kunne se sit mandskab være mest på bolden, men måtte samtidigt konstatere, at de var for dårlige til at bruge den.

- Vi fik ikke spillet chancerne store nok, fordi det igen og igen blev for individuelt. Drengene er skuffede, og det skal de også være. De ved godt, at de ikke kunne være indsatsen bekendt, sluttede Anders Nim.

HB Køge - Randers Freja FC 2-1 (1-1)

Fodbold, U17-ligaen

Mål Randers Freja FC: Tobias Klysner Breuner.

Bundhold sender randrusianske talenter på en lang tur hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce