Målsluger slog til igen for U19-drenge


Målsluger slog til igen for U19-drenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan gik det for de lokale hold i Danmarksserien, Jyllandsserien og ungdomsligaerne

Randers Freja tabte i målfest
Kasper Høgh lavede i weekenden to mål for U19-holdet. Arkivfoto: Annelene Petersen

Det blev til en ny målfest som i sidste kamp mod Viborg, men denne gang med et nederlag til følge, da Freja besøgte det absolutte bundhold Skanderborg.

Freja var foran to gange i første halveg på mål af Alexander Witting og Mahmod Kwismi, men hjemmeholdet kom tilbage og stillingen ved pausen var 2-2. Ilirjon Kalludra bragte Freja foran 3-2 i begyndelsen af anden halvleg, inden holdet gik helt ned og indkasserede tre mål i resten af kampen.

- Vi kom fint fra start, og kampen var helt lige i første halvleg, sagde Freja-træner Chris Sørensen.

- Vi har en kæmpe chance til Nikolaj Erikslev for at komme foran 4-2. Derefter går gassen af ballonen i varmen, og vi har ingen spillere at sætte ind fra bænken, kom det afsluttende fra Chris Sørensen.

Danmarksserien

FC Skanderborg - Randers Freja 5-3 (2-2)

Freja: Alexander Witting, Mahmod Kwismi og Ilirjon Kalludra.

Vorup tog revanche med storsejr

Vorup revancherede sig godt og grundigt for et nederlag på 1-6 ude Egen UI tidligere i foråret, da de på Ulvehøj vandt 6-2.

I den første halve time hang spillet ellers ikke sammen for Vorup-mandskabet, der kom bagud 0-1, men tre mål i det sidste kvarter frem mod pausen ændrede billedet.

- Vi spillede forfærdelig fodbold i den første halve time, hvor vi ikke rammer hinanden og står dårligt. Men herefter får vi hold på kampen og laver tre fine mål, som gør, at vi ikke behøver at tale dunder i pausen, siger Jan Iversen, der sammen med Mads Iversen udgør trænerduoen i Vorup FB.

- Efter pausen formår at vi at holde momemtum, laver nogle flot, gennemspillede mål og har også muligheder for yderligere scoringer. De havde dog også deres chancer, men vores målmand, Mathias Hyldahl, stod en fin kamp. Desuden vil jeg fremhæve Kasper Werge i forsvaret, som spillede sin absolut bedste kamp i sæsonen og også kom på måltavlen, tilføjer Jan Iversen.

Vorup FB ligger nummer tre i Jyllandsserien og har nu fire point - og en kamp i hånden - i forhold til at undgå en af de tre nedrykningspladser.

Jyllandsserien

Vorup FB - Egen UI 6-2 (3-1)

Vorup FB: Kim Vejrum 2, Christian Gjættermand 2, Nicklas Brix, Kasper Werge.

Ungt U17-hold pressede Nordsjællands tophold

For femte kamp på stribe måtte Randers Freja FC's U17-hold gå fra banen uden tre point. Men de randrusianske talenter gav topholdet fra FC Nordsjælland en lige kamp lørdag eftermiddag.

- Holdene havde en halvleg hver. Vi var bedst før pausen, men det var en lige kamp, som vi godt kunne have fået noget med fra. Vi stillede med det yngste hold hidtil i sæsonen, og det var en udviklende fodboldkamp for de unge drenge, sagde Randers Freja FC's cheftræner Anders Nim.

Fire af U17-holdets nøglespillere var med på U19-holdet, men det var alligevel hjemmeholdet, som åbnede på måltavlen ved Mads Würtz.

Men efter en halv time overtog gæsterne teten og udlignede inden pausen.

- Vi snakkede om hvordan vi skulle løse deres pres, fordi vi var for langt tilbage de sidste ti minutter. Det var ved at blive en urolig kamp med for mange udfald mod dommeren, så vi skulle holde hovedet koldt, sagde Anders Nim, som måtte konstatere, at sit hold bare forsatte med at tage imod gæsterne for dybt i banen.

Det udnyttede FC Nordsjælland til at bringe sig foran på et straffespark, og efterfølgende øgede de føringen direkte på frispark.

- Vi gjorde holdet mere offensivt mod slutningen og kom egentlig også fint tilbage i kampen. Oliver Kristensen fik reduceret, og vi havde også mulighed for at få point, sluttede Anders Nim.

U17-ligaen

Randers Freja FC - FC Nordsjælland 2-3 (1-1)

Randers Freja FC: Oliver Bundgaard Kristensen og Mathias Würtz Mouritsen.

U19-talenterne fik revanche

Da Randers Freja mødte FC Nordsjælland i efteråret, blev kronjyderne sendt hjem fra Farum med en lussing på 10-0, men lørdag fik Freja-talenterne revancheret nederlaget på hjemmebane.

- Det forfærdelige nederlag var en del af vores optakt. Pletten er ikke vasket væk, men sejren hjælper gevaldigt. Det var en rigtig fin præstation, og mentalt flot af drengene at komme tilbage, sagde Randers Freja FC's træner Per Sørensen.

Gæsterne sad på tingene i første halvleg og kunne også være kommet til pause med en større føring, men pausen gjorde godt for hjemmeholdet.

- Planen var, at vi skulle true dem endnu mere på vores omstillinger i anden halvleg og være bedre til at skabe de rigtige afstande i vores kæder, og det lykkedes. Vi fik på fornem vis vendt billedet, sagde Per Sørensen, som kunne glæde sig over, at Kasper Høgh fortsatte sin fantastiske målstime.

- Vi er rigtig glade for, at vi kan sætte Kasper i spil, som vi gør. Lige nu scorer han både med højre, venstre og hovedet. Han er en spændende spiller, sagde Per Sørensen, som også glædede sig over, at Christoffer Petersen, Thomas Sønnichsen, Benjamin Zjajo og Tobias Klysner Breuner fra U17-holdet spillede flot og dermed fik værdifuld erfaring frem mod deres tilværelse som U19-spillere i den kommende sæson.

U19-ligaen

Randers Freja FC - FC Nordsjælland 4-2 (0-2)

Randers Freja FC: Kasper Waarst Høgh 2, Tobias Klysner Breuner og Mathias Ibsen.

Målsluger slog til igen for U19-drenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce