Fodboldoverblik: Vorup og Helsted kæmper for overlevelse


Fodboldoverblik: Vorup og Helsted kæmper for overlevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få indblik i resultater og målscorere samt reaktioner fra weekendens lokale kampe i Jyllandsserien og serie 1.

Vorup tabte efter tre kampe som ubesejret
Arkivfoto.

Vorup kunne ikke fortsætte rækken af ubesejrede kampe og tabte et vigtigt skridt i kampen for at overleve i Jyllandsserien.

- Vi var meget udfordret i form af, at vi kun var 12 spillere afsted af forskellige årsager. Jeg har ikke en finger at sætte på dem, som var med, men når man har seks stamspillere ude, så bliver man udfordret, sagde Vorups cheftræner Mads Iversen, som hæftede sig ved en manglende dommerkendelse i anden halvleg.

- Ved deres 2-0-mål var der kæmpe offside. Deres angriber ventede bare på, at dommeren ville fløjte, men det gjorde han ikke, og det er håbløst, at det kan ske. Vi fik reduceret, men mere blev det desværre ikke til, fortalte cheftræneren.

Han er dog stadig fortrøstningsfuld i forhold til at blive i rækken.

- Med en sejr i dag havde vi været et rigtig godt stykke mod redning, så det er selvfølgelig yderst skuffende, at vi er ramt på bemandingen til så vigtig en kamp. Jeg er stadig fortrøstningsfuld, men vi skal vise mere end i dag, sagde Mads Iversen.

SGI/SSK - Vorup 2-1 (1-0)

Jyllandsserien

Vorup: Kim Vejrum.

To på stribe til Kristrup

Kristrup fik sin anden sejr i træk, da holdet vandt på udebane over VSK i Aarhus.

Randrusianerne kom foran 1-0 efter et kvarter ved Theis Laursen, men hjemmeholdet udlignede til 1-1 på et straffespark.

I anden halvleg scorede Kristrup to gange omkring den halve time. Først gjorde Mathias Møller det til 2-1, og fem minutter senere stod Mathias Møller for afleveringen til Christian Gregersen, der scorede målet til slutresultatet 3-1.

- Det var ikke en super kamp. Der var vanvittigt varmt, og folk var brændt helt ud efter kampen, sagde Kristrup-træner Lasse Mogensen.

- Vi stod godt på banen og var disciplineret i vores spil. Sejren var fortjent. Og samtidig en rigtig vigtig sejr over et af holdene under stregen, slutter Lasse Mogensen.

VSK - Kristrup 1-3 (1-1)

Serie 1

Kristrup: Theis Laursen, Mathias Møller og Christian Gregersen.

Helsted fortsætter nedturen

Helsted har ikke vundet de seneste syv kampe, og holdet er nu dumpet ned på sjettepladsen i serie 1. De kunne ikke stille noget op mod det suveræne tophold fra Søften.

Allerede i pausen var randrusianerne bagud 0-4.

- Vi havde to kæmpe chancer for at komme foran inden for de første fem-ti minutter. Derefter laver vi en fejl, og så var de foran 1-0, sagde Helsted-træner Kasper Christiansen.

I anden halvleg kom gæsterne foran 5-0, inden Mathias Fransen og Magnus Ødum fik reduceret til 1-5 og 2-5. Gæsterne lukkede til 2-6.

- Vi havde fem-seks spillere med, som normalt ikke er med. Vi leverede bestemt bedre i anden halvleg, men sejren til Søften var fuld fortjent, fortsatte Helsted-træneren, som tror på overlevelse.

- Jeg er fortrøstningsfuld. Frem til kampen mod Kristrup får vi flere stamspillere tilbage, men der skal leveres. Det er fedt, at der er noget at spille om, sluttede Kasper Christiansen.

Helsted - Søften 2-6 (0-4)

Fodbold, serie 1

Helsted: Mathias Fransen og Magnus Ødum.

Vivild hænger på i toppen

Vivild ligner det bedste bud på en udfordrer til Søften om en plads i Jyllandsserien efter en sejr over TST.

Topscorer Stig Zacher bragte Vivild foran 1-0, og efter en halv time blev det 2-0 ved Frederik Espensen.

I anden halvleg reducerede gæsterne til 1-2, inden Sebastian Stær reelt afgjorde kampen for hjemmeholdet.

- Det var meget varmt, og det led begge hold under, så der var ikke tale om en fuldfart-fremad kamp, men jeg synes, vi var i kontrol det meste af tiden, sagde Vivild-træner Dennis Holdgaard.

- Vores hovedmål var at blive, og det har vi indfriet. Nu går vi efter maksimum point i de sidste kampe, og så må se, om vi kan drille Søften, sluttede Dennis Holdgaard.

Vivild - TST 3-2 (2-0)

Serie 1

Vivild: Stig Zacher, Frederik Espensen og Sebastian Stær.

Fodboldoverblik: Vorup og Helsted kæmper for overlevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce