Sådan gik de lokale fodboldkampe: KB spolerede festen i Helsted


Sådan gik de lokale fodboldkampe: KB spolerede festen i Helsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se citater, målscorere og resultater fra weeekendens fodboldkampe i serie 1 og ungdomsligaerne.

KB sender Helsted nærmere nedrykningsstregen

Serie 1

Helsted - Kristrup 1-2 (1-1)

Helsted: Magnus Ødum

Kristrup: Richard Berthelsen og Jonas Andersen.

Kampen var en del af Helsted Dagene, og det var derfor et feststemt Quickpot Park med et par hundrede tilskuere, der lagde græstæppe til lokalopgøret.

Det blev dog KB, der løb med de tre point og sendte hjemmeholdet faretruende tæt på nedrykningsstregen.

- Vi spiller en rigtig god kamp med flot fodbold. Vi er under pres i begyndelsen, men kommer bedre med som halvlegen skrider frem og får fortjent udlignet inden pausen, siger Helsted-træner Kasper Christiansen.

- De er vel dårligt over midten i anden halvleg, udover da de scorer. Vi trykker dem i bund og er tæt på at score flere gange. Spillerne var derfor skuffede over resultatet, fortsætter Helsted-træneren.

- Det er svært at komme ud af den negative spiral med mange kampe uden sejr. Vi satser på, at holdet er stærkere næste gang. Vi er fortrøstningsfulde, men der skal arbejdes hårdt for det de sidste to kampe.

I KB-lejren var der naturligvis tilfredshed med tredje sejr på stribe.

- Det ser godt ud i tabellen nu. Kampen bærer præg af, at vi har momentum. Helsted spiller en fin kamp, men vi har marginalerne, siger KB-træner Lasse Mogensen.

- Vi spiller i en fed kulisse med mange tilskuere. Vi var ikke farlige nok til at få lukket kampen, derfor var der spænding helt til sidst.

DB fortsætter vild stime

Serie 1

Dronningborg - Vivild 5-1 (2-0)

Dronningborg: Emil Kuch, Kasper Mikkelsen 2, Jeppe Bauer 2

Vivild: Stig Zacher

Dronningborg gik for ottende kamp i træk ubesejret fra banen, da holdet storsejrede over topholdet Vivild.

- Vi spiller virkelig godt og er vanvittig skarpe på omstillinger. Det var en stor skalp for os, siger DB-træner Tonni Andersen.

- Vi scorer vores mål på vigtige tidspunkter i kampen. Vi kommer hurtigt foran, øger til 2-0 lige inden pausen og scorer så til 3-0 i starten af anden halvleg. Det gør det svært for Vivild.

- Indtil nu synes vi ikke, vi har fået helt nok ud af anstrengelserne, men nu kan det virkelig ses i tabellen. Stor ros til drengene. Men de skal ikke tro, at der er sommerferie. Arbejdet skal gøres færdigt de sidste to kampe, siger Tonni Andersen.

I Vivild-lejren var der skuffelse over resultatet.

- Vi kunne godt mærke, at Dronningborg har troen på det, og samtidig rammer vi en rigtig offday, siger Vivild-træner Dennis Holdgaard.

- I pausen tror vi stadig på det, men så kommer vi bagud 0-3 i begyndelsen af anden halvleg, fortsætter Vivild-træneren.

- Vi prøver at satse, men så bliver vi mere åbne bagude. Dronningborg var gode, men jeg er skuffet over, at vi aldrig kom ind i kampen. Men vi har haft en god sæson og går stadig efter andenpladsen.

Freja FC-point mod bronzebejlere

U19-ligaen

Randers Freja FC - OB 2-2 (0-0)

Freja FC: Mikkel Dongsted og Kasper Høgh

Trods et indkasseret mål i overtiden sluttede Freja FC sæsonen flot på hjemmebane mod OB, der spillede for bronzemedaljer.

Efter en målløs første halvleg kom der gang i løjerne sidst i kampen. Først bragte Mikkel Dongsted Freja FC foran, og to minutter senere var U19-liga-topscorer Kasper Høgh på pletten, da han på straffespark bragte Freja FC foran med 2-0. Det var Høghs 23. mål i sæsonen. I de sidste minutter kom OB tilbage og scorede to gange.

- Det gav noget uro, da vores anfører Simon Graves gik ud med skade sidst i kampen. OB scorede til 2-2 i tre-fire minutters overtid, siger Freja FC-træner Per Sørensen.

- Det var en kamp med højt tempo. De spillede for bronzemedaljer og skulle frem på banen. Det gav plads til vores omstillinger, og spillerne arbejdede stenhårdt for det. Det var et flot punktum for en godkendt sæson mod et OB-hold, der kun har tabt en kamp i foråret, slutter Per Sørensen.

Freja FC slutter sæsonen på ottendepladsen.

Freja FC-drenge savnede marginaler

U17-ligaen

Randers Freja FC - OB 0-1 (0-1)

Freja FC havde chancerne, men fik ikke scoret i sæsonens sidste hjemmekamp. I stedet løb gæsterne fra Fyn med sejren.

- Det var en tæt og lige kamp. I første halvleg havde vi svært ved at sætte spillet. Alligevel var vi farlige på omstillinger og havde mulighederne. Derfor var vi trætte af, at OB fik scoret på et selvmål lige inden pausen, siger Freja-FC-træner Anders Nim.

- I anden halvleg skiftede vi ud, således at vi fik et mere offensivt udtryk. Det lykkedes godt, og vi var mere dominerende og skabte fine chancer. Oliver Bundgaard var tæt på et par gange. OB-keeperen havde en vandvidsredning, hvor Bundgaards skud blev reddet op på trekantssammenføjningen. Herudover havde Tobias Klysner et godt skud på frispark fra kanten af feltet..

- Vi havde fortjent at få point. Drengene kæmpede hårdt på med krum hals, sluttede Anders Nim.

Lørdag spiller Freja FC sæsonens sidste kamp på udebane mod Esbjerg.

Sådan gik de lokale fodboldkampe: KB spolerede festen i Helsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce